petek, 22. maj 2009

Skok sem ter tja

Meni se ful dogaja, čeprav je vse to malo težje spravit na papir. Pa tudi ne bi imelo tiste prave "teže" za vse ostale. So pač stvari, ki se dogajajo meni.

Nekaj njih pa vendarle lahko delim z vami.

Vidite to prikupno siničko?

Izgleda kot čisto običajna sinčka, ko jo človek takole gleda.
V resnici pa je to čisto majceno bitje, mladiček, ki je tega dne, ko je slika nastala, prvič poletel iz gnezda (domače valilnice).
Pravi cortek. Bil je prvi, za njim pa so v valilnici čakale še štiri male kepice, da poletijo.

No, potem je tu še zverina.
Sicer zalo majhna zverina, ki pa se dere in tuli, kot bi bila vsaj 5x večja.
Fotografiranje praktično nemogoče, ker popolnoma nič ni pri miru. Ko pa spi, je itak nekam zabubljen in je za fotografije pretemno.

Še ena stara zadeva.
Tista voščilnica s kamionom za šoferja je dobila tudi spremljajočo knjigico, ki je mešanica humornih vstavkov zadnjega leta in pa kakšnih 20 fotografij različnih načinov zavezovanja športnih copat.
...malo copat....
....malo za šalo in zares....
....pa spet copate..........
In pripadajoča stranica, kjer vzmetne podložke seveda spet ne manjkajo.

Malo bolj intenzivno se je tudi odvijal en program darilnih bonov, kjer pa gre trenutno zgolj samo za osnutke, ki čakajo na zadnjo besedo naročnika.
Kogar pa zanima kaj več (tudi o drugačnih modelih) sem vse skupaj dodala na spletno stran.

Sedaj pa na ......nazaj v oprane cote, mačji svet, bando od mulcev (še sošolce poleg) malo v red spravit in že bo tu noč.

5 komentarjev:

  1. What a gorgeous creations Marika.

    Hugs Riet.x

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse mi je vsec :) Od pticka do mucke, prek knjizice pa vse do cudovito izdelanih darilnih bonov. Zelo zelo si se potrudila! In upam, da ti gre danes se vse drugo tako super izpod rok - tudi susenje perila in mirenje mularije ;)
    LP, Tulpika

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite slikce, moji punci sta se takoj zaljubili v zverinico :) Super ideja za knjigico z zavezovanjem vezalk, si jo bom zapomnila, za eno darilo, prav tako za bone. Hvala, ker deliš ideje :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super živalce in super izdelki. Posebej mačja zverinica nam je vsem v družini skoraj zvabila solze v oči, ker je naša muca pred enim letom dobila dva mladička, pa nista preživela in od takrat naprej nima več sreče. Uživaj torej zverinico, ker vse prehitro zraste.

    OdgovoriIzbriši
  5. Itak ne more biti drugače, kot lepo, če pride izpod tvojih rok.

    Se pa oglašam zaradi siničke. Po vsej verjetnosti gre za plavčka 7če ima modro kapico, potem drži, če pa fotka laže, se pa motim), ki je precej manjši od običajne velike sinice s črno glavo.
    So pa cukri in neverjetni akrobati!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika