ponedeljek, 16. marec 2009

Sivo, črno, belo



Kako zelo dobro se spoznam na razne izzive, sem jim tako ali drugače sposobna slediti.....govori dejstvo, da mi največkrat uspe narediti voščilnico za izziv z nekaj dnevno zamudo. Že da se sploh zberem in poiščem kakšnega od izzivov, mi pobere veliko časa in moči, potem pa še vse pomešam, pozabim, izgubim....skratka: mislim, da nisem rojena za izzive, pa čeprav sem ter tja kakšnega naredim.

Zato še toliko bolj občudujem in spoštujem tiste, ki jim krmarjenje med vsemi temi izzivi tako zelo odlično uspeva. Ko sama slučajno naletim na kakšnega in se npr. nad njim navdušim, ga ponavadi še tekom prepolnega dneva izgubim. Puf! kot bi ga nikoli ne bilo. In če se mi že slučajno vtisne nekam v kolikor toliko bližnje možganske celice, me na koncu povozi čas.

Tako je bilo tudi tule.
Nekje sem videla ta barvni izziv: sivo, črno in belo. Ko sem se danes tega končno lotila, sem nekje na polovici ugotovila, da je to že mimo.
Grrrrr........
Spet stara zgodba, a nekoč mi bo mogoče uspevalo tudi drugače.
Vseeno sem dokončala načeto. Z malce jeze in ihte ter ob tem sklenila, da se bom naslednjič popravila (Ha!, bomo videli?). Obema je skupna bela osnova, velikost amerikanke in pa motiv mačkona, napis v krogu z dodanim gumbom, ki je prišit z belo papirno vrvico.

Ostalo je pač.......sivo, belo, črno.
Ozadja so moja, črn trak z napisom od Lulu. Uporabila sem še črno gel pisalo in pa belo v tubi za 3d učinek, pri prvi nekaj obrobnih nalepk.

"Majhni sivi gumbki" niso pravi gumbi, ampak proizvodnji ostanki, ki sem jih s pomočjo vodo odpornega flumastra spremenila v gumbe.

Sedaj pa....do naslednjega lova na kakšen morebiten izziv.....če mi uspe :(

4 komentarji:

  1. Super lepa kombinacija sivo, črno, belo! Lepi čestitki! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  2. Ampak tudi , če si zamudila , si ustvarila super dobre čestitke.Sploh si ne bi mislila, da je taka kombinacija lahko tako lepa.

    OdgovoriIzbriši
  3. odlični sta, imam občute, da se samo ponavljam, ampak so vse tvoje voščilnice prečudovite.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa, ampak meni ta sivo črno bela ne gre. Mi manjka barva :) Mi je pa bila všeč tista črno bela zadnjič :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika