ponedeljek, 2. marec 2009

EtsyInspired - Blog Hop Challenges

Takole....tole pa sem delala za skupino EtsyInspired na Paper Craft Planet.
Šlo je za Blog Hop Challenges in sploh ne vem kaj mi je bilo, da sem tole želela izpeljat. Z večino voščilnic nisem zadovoljna, saj sem vseskozi čutila, da sem pod velikim časovnim pritiskom, da nimam materialov in pripomočkov za dobro in kvalitetno ustvarjanje......

Najlažje je bilo pri prvem izzivu. Tiffany (Etsy Inspired Challenge) je želela, da si na Etsy izberemo nekaj in po tej fotografiji naredimo voščilnico. Jaz sem izbrala tale prikupen klobuček in nastalo je tole, kar nikakor ni v mojem stilu dela.

Sem že čisto pozabila, kako sem jih delala po vrsti, vendar saj to sploh ni pomembno. Le prvo sem si zapomnila. Obremenitev je bila za mene ob še praznovanjih in računalniškem tečaju listo prevelika.

Sara (Clear/Acetate Challenge) pa je naročila, da je treba uporabiti nekaj prozornega. Ker nisem ravno doma na tem področju, sem naredila kar Shaker voščilnico.

Tu sem izbrala motiv iz moje zadnje serije En cvet, saj sem se tako ali drugače mislila tega lotiti. Vendar pa bi morala notri natresti malenkost več zlatih perlic, ker se sedaj malo premalo vidijo, kadar je voščilnica pri miru.
Pri Kerry (Circles Only)so bili pogoj krogi, krogi...... Malo po moje narejeno, malček čudno, vendar pa meni zelo všeč.
Jackie (Sketch Challenge) se je odločila takole:
Tale mi je tudi dala vetra z izbiro papirja, kot tudi samim sestavljanjem. Ravno pri tej je vedno nekaj prišli vmes, da sem morala vse pusti in.....
Joy (Desperate Housewives "Inspiration" Challenge) mi je dala kar precej dela v smislu iskanja ideje. Prav nobene prave, tako sem kot mnogo drugih uporabila barvno kombinacijo in prenesla tudi cvetove.
Shannon (Moo Cards) se je odločila za nekaj meni popolnoma novega, oz. sem to delala prvič. Prav čudno je bilo delati tole, vendar sem z rezultatom za prvič kar zadovoljna. Nič zahtevnega si nisem izbrala, ker preprosto za to ni bilo časa.
Heather (Piper's Sketch) pa je zastavila spet v takšnem smislu, da sem mislila in mislila, pa.......več kot tole nisem uspela sestavit skupaj. Za trakove sem uporabila sistem posuvanja blešlic na lepilni trak.
Ashley (Limited Supply Challenge)...tu sem mislila, da je vse skupaj čisto preprosto, pa temu sploh ni bilo tako. Boj ko sem kombinirala, manj je šlo vse skupaj.
Lindsays (Paper Limit Challenge) je naročila takole nekako......Mala siva miška nekoliko drugače, tokrat v novi zeleni preobleki. Gumbi so iz fimo mase.

Lee (Color Challenge) pa je kot pogoj postavila uporabo črne, roza in bele.

15 komentarjev:

 1. Čudovito lepe čestitke, všeč so mi barve, ki si jih izbrala! Lp, Moni

  OdgovoriIzbriši
 2. hiperaktivna multiprodukcija, kako so vse lepe.

  OdgovoriIzbriši
 3. Great job with all the challenges! I really love the card you made for my challenge!

  OdgovoriIzbriši
 4. These are all fabulous!!! Your little moo cards turned out great!

  OdgovoriIzbriši
 5. Your cards are gorgeous! I'm so glad you played along with all the challenges especially my first one!!! Thanks so much for sharing your beautiful work!!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. Great job on the challenges! You were a busy person! Thanks for playing along with us!

  OdgovoriIzbriši
 7. Great job on the challenges! You were a busy person! Thanks for playing along with us!

  OdgovoriIzbriši
 8. Hm, hm, na čestitkah pa ni nič videti, da bi se kaj matrala zraven. Lepe so! Jaz sem videla challenge šele zvečer, ko sem imela že dneva poln kufr :)

  OdgovoriIzbriši
 9. O si bila pa res pridna, vsaka čestitka zase je lepa!

  OdgovoriIzbriši
 10. Fabulous job with all the challenges! Love that little cupcake card...perfect for your inspiration piece! Thanks for playing!

  OdgovoriIzbriši
 11. Oh Wow you did a great job on Piper's Sketch!!! I know she will love it and I will bring her back tomorrow after school to see it!!!

  You should take the cake on all the challenges you got done your work is so so beautiful and I love them all!!!!

  I will get you entered into the challenge and draw later and let you know!!!!

  Piper loves Butterflys so I know she will love this!!!

  Wonderful Job!!!

  Heather

  OdgovoriIzbriši
 12. Uau, koliko si ustvarila! Tista s krogi mi je takoj padla v oči, ker je nekaj posebnega! Vse pa so čudovite!

  OdgovoriIzbriši
 13. uuu, kaj so dobree:)))je tista t učki je res posrečena:))super so:))

  OdgovoriIzbriši
 14. OH WOW!!! You certainly were busy and all of these challenge cards are soooo gorgeous!!!

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika