sreda, 16. februar 2011

Poročno vabilo -drugič

Sledim svojim planom, obljubam.... (čeprav me je včeraj že malo hinavsko šlatala vročina, pa sem jo kar zvozila in prevozila tudi današnji dan). Vsakodnevna objava za februar (kar ne morem verjet, da se držim.... še kar) in polovica je že bila za menoj.
Kot drugo pa sem si nekako obljubila, da se spustim še v poročne vode. Počutje že malo boljše kar se tiče razmišljanja v tej smeri, idej v glavi pa toliko ..... da jim imam prav gotovo dovolj za nekaj dni, če bi se mi dalo delati to. Čeprav se potem rado zaplete pri sami izdelavi.
Tokrat v nežni pastelo modri barvi. Ne vem zakaj sem že od začetka k vsej zadevi pristopila kot nekemu kompletu in ne zgolj vabilom? Mogoče pa tako lažje razmišljam...Kaj vem?

Vas kaj zasipljejo snežinke? Še dva dni, pa počitnice. A žal sem na za prihodnji teden ne obeta prav lepo počitniško vreme. Tam nekje v torek naj bi se skisalo in ostalo kislo nekaj dni. Kaj pa če je res?

5 komentarjev:

  1. Lepo, nežno in romantično. Meni pa je všeč, da razmišljaš o "celostni podobi", veliko bolj kvalitetno in zaključeno je.
    Drži se in naj te vročina ne "šlata" preveč! Za počitnice bomo pa kar doma, zato me nič ne moti, če se vreme malo skisa, nam je angina preprečila bolj aktivno zabavo. Pa kaj hočemo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kompletki so prav super!Zelo mi je všeč mala škatlica!
    Pazi nase in vročino naženi stran!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni je všeč, da si se odločila za izdelavo kompleta. Barva je čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vremenu se ne bomo pustili, da nas preveč prevzame, čeprav se tudi meni že toži po kakšnem dnevu vsaj brez padavin, da si znova malo pretegnem noge z daljšim sprehodom. Kompletek pa nežen in krasen, vidiš super ti gre. Vročini in virusom pa se le ne pusti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super je tale kompletek in tudi poročna tema ti očitno zelo leži.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika