petek, 18. februar 2011

V dogajanju

Sprva sem mislila napisat naslov  V delu , pa se mi je zdel tak nerealen. Saj ni da samo delam nekaj, kar pač lahko pokažem in ni vse kar naredim tudi za pokazat.
Tole je v moji delavnici, na delovni mizi v delu. Tisto kar pa se še poleg tega dogaja v delavnici, kjer imam seveda tudi računalnik, največkrat ni videti.
Takole pri vsako dnevnem javljanju mora človek kar malo razkrivati samega sebe. V moji delavnici se tako dogaja tudi veliko povezanega z Montignacovim načinom prehranjevanja, pravzaprav pa se je z leti sam M.M. bolj prevesil v zdravo prehranjevanje.  Stojimo si ob strani, se bodrimo, spoznavamo, odkrivamo novo.... S te plati me pač tule ne poznate (razen Suzy, ki se me po tem mojem boju same in skupaj z drugimi spomni še iz Mon-a).

In naj vam zaupam še nekaj: ni ravno preprosto pisat objave vsak dan. Sploh pa ne na ustvarjalnem blogu, kjer se ponavadi pričakuje nek vsaj približno dokončan izdelek.
Takole sem ju postavila drug na drugega, kar omogoča izjemna trdnost bele povoščene osnove.

Lep vikend vsem skupaj in počitnikarjem lepe počitnice.

3 komentarji:

  1. objava vsak dan ti odlično uspeva. Montignac pa je bil pred leti tudi moja brca za premik v glavi. Žal pa včasih preveč grešim. :o(

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, to pa ti 100% verjamem, da ni lahko objavljati vsak dan. Jaz včasih že težko eno objavo na teden skupaj spravim. Načeloma pa dve, pa imam tudi velikrat težave. Nismo vedno razpoloženi za ustvarjanje in čeprav bom danes naredila 4 čestitke, ne bom potem mogoče celi teden niti ene. Mi je pa všeč, da lahko pokukam pri tebi tudi tako malo v zakulisje.

    OdgovoriIzbriši
  3. O,ja Marika. Spomnem se te. Si pustila pečat :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika