nedelja, 20. februar 2011

Projekt "Osnovna šola"

Ta projekt je bil že dolgo na mojem seznamu "naredi". Mislim da več kot leto dni. In prav nobenega posebnega razloga ni, da sem se ga lotila sedaj. Čisto spontano je prišlo. Ali pa so krive počitnice :)

12x12 osnova ....kar črna, da bolje vidim (kot volk v R.K.). Tudi barve so izbrane zgolj naključno. Malo sem jih samo prilagodila črkam, ki so sestavni del nekega drugega izdelka. Noben od teh delov namreč ni lepljen, pač pa sem jih samo postavljala v iskanju tistega kar se mi zdi dobro, všečno. Zato tudi ni povsod ravno idealna linija, ker se mi je pri postavljanju kar naprej nekaj premikalo.
Je tudi mišljeno, da so vsi majhni delci kot kvadratki, krogci, številke.... lepljeni s 3d blazinicami, da so potem fotografije delno zadaj. 
 In takole še štiri kasnejše postavitve. Z enako osnovo zelenih  in rumenih, samega besedila .......ostalo pa sem malo spreminjala. Kaj dosti se pri takšni zapolnjenosti niti ne da.
Nekaj malega sem se naučila in mogoče je čas, da naredim prvi takšen list.

PS.: že od samega začetka (pred letom dni) sem si stran zamislila tako, da je lahko sestavni del albuma ali pa tudi uokvirjena kot slika. 

3 komentarji:

  1. Kako veseli spomini bodo šele takrat, ko bo album zapolnjen s fotografijami.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pride čas za vsak projekt in takrat ga je potrebno uresničit. Super, da si selotila in mislim, da k takšnemu projektu spadajo žive barve, saj je to živahno življenjsko obdobje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ideja s super barvami za to življenjsko obdobje. LP:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika