ponedeljek, 14. februar 2011

Nekaj , kjer nisem "doma"

Nikoli se nisem kaj preveč ukvarjala s poročno tematiko. Kar vroče mi je postalo, če mi je kdo omenil, da naj kaj naredim na to temo. Enostavno sem se v trenutku počutila izgubljeno. Posamezne voščilnice....Da. Kakšne škatlice tudi, morebitne kombinacije daril...... kaj več pa ne. Pa še to mi je šlo vedno težko od prstov.

In to se prav nič ni spremenilo. Še vedno se tako počutim. In eden od sklepov za februar je tudi ta, da bom poizkušala po najboljših močeh, da zaidem tudi na to področje. Dokler ne bom poizkušala, kombinirala, prekladala..... se ne bom ničesar naučila, nič več vedela. Zanimivo.... tudi poročnega albuma nisem naredila še nobenega.
Pa sem malo začela postavljat.
Za začetek v zelenih in roza tonih. In kako se počutim? Popolnoma nič bolje. Le škatlice so mi simpatične in to je vse kar občutim. Ampak bom še iskala ideje, kombinacije.....

7 komentarjev:

  1. Meni pa je poroka prav fajn, ker lahko uporabim razne rožice, golobčke in podobne motive. Dobro si se začela spopadat, le tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kljub temu, da po tvoje tu nisi doma, ti je odlično uspelo! Meni osebno je zelo všeč ta belo zelena kombinacija, da ni vedno belo zlata ali belo rdeča. Izpade zelo elegantno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni so všeč in nič se ne vidi, da to "ni tvoje področje".

    OdgovoriIzbriši
  4. Res ne vem zakaj, ko pa izgledajo dobro. Zelen komplet je celo zelo eleganten. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoji sadovi prekladanja, so meni osebno všeč, ker niso preveč načičkani, pa vendar elegantni. Sicer je pa vse odvisno od naročnika. Sto ljudi sto čudi. Jaz sem ravno pred enim tednom zavrnila eno gospodično, ki me je prosila, če bi ji izdelala vabila. Žal ni vedela ne barve, ne mara prstanov, golobčkov, nevest in ženina kot uporabljene motive, ne mara zlatih prahcev, ne mara trakcev, ...
    Ker nisem imela ene oprijemljive stvari, ki bi ji bila všeč, sem jo raje zavrnila. No, ravno včeraj pa sem izvedela, da je bila v tujini v eni trgovini, specializirani za takšne stvari, pa ji ni bilo prav nič všeč. Uf zem zašla iz teme! Skrata meni je tvoje delo všeč, samo jaz sem že poročena :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Res je elegantno in posebno! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz pa mislim, da ti je dobro uspelo. Sicer pa je vsaka tema na nek način izziv, te pa imamo rade, kajne? ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika