ponedeljek, 7. februar 2011

Ne čisto običajen ponedeljek

Za mnoge prost dan (ker je pač predprazničen), za nekatere povsem običajen. Predvsem pa zimsko hladen, a obsijan s soncem.
Meni ljuba reka s svojimi spreminjanji v vseh letnih časih, ko dan ni enak dnevu, ko mi vsakič znova pokaže novo in drugačno podobo.
Te dni v zraku plava vse polno ljubezni (sprehod po spletu je več ali manj srčkast in rdeč). Jaz pa sem včeraj našla tale drevesa v trdnem objemu ljubezni.
In pozabljen kamen, ki malenkost po svoji obliki spominja na srce. Hitra predelava moje hčere in spravila ga je v varno naročje vejevja visoko nad vodno gladino, da ga ne bo sprala voda.
Hitre so tudi te sporočilne kartice, mini voščilnice. Ko so dodatki kar nekaj, govorijo pa papirji.
Pa še pozdrav za konec.... v varnem oklepu grmičevja, prepletenem trnatem vejevju kot v kakšni pravljici.... skriti in nedosegljivi. Le objektiv je našel pot do njih .... malih belih kimavcev.

7 komentarjev:

  1. Toliko uspeš objavljat, toliko lepega uspeš naredit, jaz pa komaj vsakih nekaj dni pridem na tvoj blog. Pol pa moram cel kup lepih stvari skontrolirat :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa je tudi ta, napol zimsko zaspana narava.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si tole napisala kot tudi približala s fotografijami. Krasne stvari si opazila ali pa so ti stopile na pot.

    OdgovoriIzbriši
  4. zvoooončkiiii... lej no... zdaj pa res res diši po pomladi :)
    kartice spet tako simpatične... lahko bi jih uporabili večkrat... ne zgolj ob praznikih. kar tako, ob navadnih dneh. "Ne pozabi kupit mleka. Se vidiva." ali "Srečno na izpitu. Držim pestke."

    OdgovoriIzbriši
  5. V to reko sem se potopila že zjutraj v službi, prav prilegel se mi je tak kratek odklop. Prav nič predprazničen dan ni bil zame, pač pa zelo deloven...
    Lepo zapisana beseda mami na kamnu se me je dotaknila... In kartice - zelo simpatične! Lepo te pozdravljam:))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika