sobota, 12. februar 2011

Iskanje ustreznega

Za danes škatlica. Da, samo ena sama mora biti na koncu všečna (da bo služila kot model za izdelavo ostalih 30 komadov), vendar pa ne najdem in ne najdem tistega pravega, neke osnove iz katere bi potem izhajala naprej v še nekaj detajlih.
Prav nič mi ne gre ob tej škatlici, saj bo nekam potrebno vključit še kak dodatek, mogoče tudi napis.
Meni je še najbolj povšeči tale varianta, vendar pa širok satenast trak takoj podraži končni izdelek. In to mi ni všeč. Se bom mogoče še jutri malo poigrala, potem pa obvestim naročnico, da je to vse kar zmorem.

7 komentarjev:

  1. Meni pa se zdi ravno nasprotno, da ti zelo gre tole. Itak bo na koncu pomembno, kaj bo naročnici všeč. Kaj pa če bi ta tvoj izbor pocenila tako, da ne daš tega traku, ki sicer zelo lepo pride in namesto tega spodnji del poštempljaš s tistimi vijugami, ki so na drugi škatli, v drugi vrstici in sicer v smeri, kot gre sedaj trak. Na pokrovu pa dodaš kak dodatek, ki jih imaš že na nekaterih škatlah. Napis pa komot dodaš ali na spodnjem ali na zgornjem delu na samo škatlo ali pa na nek tag, ki ga prilepiš ali zavežeš na škatlo. Upam, da te s tem ne bom samo še dodatno zmedla, skratka, meni so tvoje škatle všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nič me nisi zmedla, vsaj dodatno ne :)....
    Jap napisem sem mislila vključit kot tag, tisto tvojo varianto s štampiljko pa nisem videla v moji glavi. Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne so prav vse, tudi četrta varianta z ozkim trakom, ki škatlo naredi bolj nežno.
    Sicer pa, naj naročnica da piko na i, morda ji je pa všeč čisto druga varianta, brez traku :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni so tudi vse krasne. Celo zdi se mi, da ni potrebno dodajat osnovi nič - niti satenastega traku.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz bi izbrala tole škatlico in na vrhu ali ob strani samo pentljico iz tega traku. Pa lahko tag na pentljico privežeš... Drugače so pa vse lepe, ene bolj bogate, druge nežne, glavno besedo bo pa tako imela naročnica ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Marika, zelo lepo jih delaš in nikar se ne pomanjšuj z besedami, da je to vse, kar zmoreš. To tudi pri sebi dobro poznam, včasih potrebujemo krajši odmik od svojih lastnih izdelkov. In potem jih zopet vidiš. Meni so najbolj všeč vse tri v zadnjem stolpcu in pa tudi ta, ki je tebi. Kot so že rekle predhodnice, ponavadi o detajlu odloči misel tistega, ki mu je namenjena. LP:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika