torek, 8. marec 2011

HVALA mojim "forumašicam", najboljšim Mačkam na svetu!!!

Tale današnja objava bo čisto drugačna.

Prepolna čustev, ki jih tule težko izlijem, vendar pa so v meni, z menoj.... za vedno in vselej. Predstavila vam jih bom skozi nekaj fotografij in z nekaj besedami, saj kaj veliko ne gre danes od mene.

* H * V * A * L * A *  drage moje Mačke.

Objavo bom sproti dopolnjevala (to isto) ko in kadar bom dovolj pri močeh, da sploh pišem.
Današnji dan je za mene čisto nekaj posebnega. Je slučajno ali pač ne 8. marec, ki ga ne priznavam ravno tako kot velika večina?  Ampak to je že povsem druga zgodba. Ali pa so čarovnice na delu?

Začelo se je sredi dopoldneva, pravzaprav zelo zgodaj tega dopoldneva. Velika rdeče ovita škatla in čisto na vrhu pismo. Sicer mi je že napis na škatli dal vedeti kam naj jo vtaknem in komu pripišem vsebino, ampak....
torej prvo je bilo pismo.

Sem rekla, da bo objava zmedena. Kot sem pač jaz danes.
In tako bom začela z dnom velike škatle. Na tem dnu je bila namreč ena velika škatla. Prav tako zavita v rdeč papir. in v njej.....


Seveda sedaj že na moji polici....
V nekaj urah sem naredila holala korak: iz KAMENE DOBE sem stopila v trenutni sodobni čas.

dodano Sreda, 9.marec:
Včeraj psihično preveč utrujena, da bi še karkoli napisala, dodala fotografijo.....
Kot sem včeraj napisala sem začela s škatlo na dnu. Seveda ne pri odpiranju, saj odpirala sem lepo po vrsti.  Je bila hčera zraven za čuvaja, ona, ki jo sumim, da je mela nekaj prste zraven, da je tale škatla prišla do mene v teh jutranjih urah pred vhodna vrata.
Nekje na vrhu škatle je bila tale dilca. Saj jo vsi poznate. To sem si pa res že dolgo želela, saj izpod mojih rok pride veliko škatlic. Čeprav pri mnogih tudi tale zadevca ne bo pomagala, ker so osnove večje. Ampak tako pač je. Včasih pomislim: le kaj mi je treba delat tiste večje škatle? Ampak saj dan ne more bit enak dnevu in tako je treba včasih tudi kake večje škatle naredit. Je bila pa v kompletu z dilco tudi miška. Saj veste, da tudi luknjam rada papir. In tale miška je prav simpatična.
In seveda...... vse polno teksturnih srajčk, nestabilities... celo na črno silicone rubber niso pozabile  in rezervnih prozornih plošč (za vsak slučaj).

HVALA še 1x vsem, ki so sodelovale pri tej "čarovniji".
Ko podelam nekaj nujnih stvari, se bom pa začela učit uporabljat. Sem tu popolni laik. In sestavljat sendviče, takšne brez kalorij.

12 komentarjev:

  1. Opa opa ... to pa ni kar tako ... res si zaslužijo prav posebno objavote tvoje soforumašice ... ker vsebina škatle pa res ni od muh ... zdaj se pa res že veselimo vsega kar bo priromalo iz tvoje podstrešne delavnice...

    OdgovoriIzbriši
  2. Wau, ob taki vsebini škatle, bi tudi jaz dobila solzne oči.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uf kako lepo darilo in sedaj bo tvoje ustvarjanje še lepše :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako čudovito darilo! Želim ti veliko ustvarjalnih uric z mašinco in seveda z lepimi mislimi na tiste, ki s takimi lepimi gestami podpirajo tvojo kreativnost!
    Bodi dobro in čim bolj zdravo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čarobna hišica: sem bila tako zmedena včeraj, da mi ni bilo jasno, kako pa ti sedaj veš, da imam podstrešno delavnico. Šele potem sem se spomnila, da si bila itak pri meni :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo vauuu, tole pa je bila škatla samih dobrot. Super! Verjemi, da boš takoj osvojila delo s tole krasno mašinco in sedaj bo marsikaj veliko lažje :))) Uživaj.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prečudovito darilce si dobila, s pridom ga uporabljaj da bodo čarobne vile, ki so ti to priskrbele zadovoljne.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uh, kako pošastno ti privoščim tole napravico in vse kar sodi zraven. Obilo užitkov pri ustvarjanju in le glej, da čim prej kaj pokažeš.....:):)

    OdgovoriIzbriši
  9. Kar toplo mi je pris srcu in vesela sem zate. Bravo, zdaj bo tvoje delo lažje in izdelki še bolj barviti in zanimivi!

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi mene je lepo ogrelo to dejanje tvojih soforumašic. Zaslužiš si. To se definitvino strinjam. Pa veselo uporabljaj. Komaj čakam novih in novih lepot izpod tvojih rok.

    OdgovoriIzbriši
  11. Joooo, me nekaj dni ni pri računalniku, pa toliko zamudim! Bombastično!!!!!!!! Tako presenečenje bi tudi jaz... Torej te lepo pozdravljam iz kamene dome, he...he... LP in veliko užitkov ob delu. Potem pa, ko boš že mojstrica pa pričakujem kakšno navodilce!! LP:)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Sem še jaz vesela zate, ko sem tole prebrala ;) Maš super soforumašice, zdaj pa veselo na delo!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika