torek, 29. marec 2011

Dnevi metuljev - drugi dan

Najprej hvala za vse včerajšnje komentarje. Na nek način ste me prav prestrašili. V tistem delu, ko ste pisali o svojih pričakovanjih za naslednje tri dni. Upam, da niso prevelika, saj sem se resnično bolj omejila na enobarvne metulje.

Kot je že Tanja E. napisala( he he... tudi moji imajo starost tam nekje mesec dni ali malo več, pa prav tako so iz omenjene trgovine), so motivi res polni podrobnosti in nekako se mi je zdelo, da bo vse skupaj najbolj prišlo do izraza pri nebarvanih motivih. Čeprav bo tudi nekaj barve prišlo na vrsto. 




Za danes štirje kompleti po tri voščilnice, ki jim je skupna velikost in oblika, ter povezovanje črne in smetanove barve.

Še 1x ponavljam, da upam, da vas nisem razočarala. Ko sem te motive barvala, so seveda imeli svoj čar. Vendar moje oblikovalske duše, ki hlepi po različnih postavitvah, niso ravno prepričali. Ali pa je to na drugi strani preveč zahtevno za mene.  Po glavi se mi podijo misli, kaj vse bi še lahko (pa še nisem) uporabila pri izdelavi: moje tako priljubljene in nekako za mene značilne 3d pike, obrisovanje v imitaciji šivanja, do satenskih ali drugih trakov še sploh nisem prišla.....

Tukaj npr. nekaj motivov pobarvano v rahlih odtenkih perl barvic. Tokrat bi vas opozorila na ptice pri spodnjem motivu. Ostalo pa iščite sami.



DNEVI METULJEV - DRUGI DAN - ČRNO SMETANOVA SERIJA

1. Metulji 04: uporabljena okrasna robna štanca, za katero se mi je zdelo, da se lepo poda  k črtastemu vzorčastemu papirju; posebnost ptri tej liniji je okrasni naluknjan rob imitacije šivanja (vidno na čisto prvi fotografiji) narejen s scorpal miško (pride lepo do izraza pri debelejšem papirju/moj je 320gramski, manjše gramature pa rado naluknja preveč)

2. Metulji 05: nič zelo posebnega pri tej liniji; dodala sem tazlične odtiske z napisi

3. Metulji 06: ozek črn papir za motivi sem potisnila skozi Bigshoot in izbrala pike; dodani mali črni gumbi

4. Metulji 07: osnova je tokrat črna in temu primerno mora biti izdelana tudi notranjost, da lahko zapišemo besedilo; uporabila sem okrasen izštancan rob (tako zunaj, kot znotraj); motivi so dodani s 3d trakom

Fotografije današnje krem-črne linije so shranjene v tem Albumu.

V "metuljčast zavoj" danes vlagam velike bele rožice z vijugami iz prejšnje objave. 
In še gasilska fotografija črno-smetanove linije:

11 komentarjev:

  1. Prekrasni so - in prav imaš enobarvnost jim pristaja. Pa nikar se ne opravičuj. Mene (in verjamem, da tudi drugih) nisi razočarala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Preprosto fantastična serija! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikakor nas nisi razočarala, saj sem tudi jaz tega mnenja, da so ti odtisi lepi sami na sebi in ne potrebujejo kaj barv. Tudi tokrat zelo lepa serija.

    OdgovoriIzbriši
  4. Le kako bi bila lahko razočarana! Vedno me navdušiš z množico postavitev, prav vsaka od njih "dela" in vžge! Minimalizem pa me itak vedno navduši, sploh če je v ČB tehniki, ali pa če bela potegne na smetano ali šampanjec! Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  5. Spet so krasni in nekaj posebnega. O razočaranju ni ne duha ne sluha :):), ti samo nadaljuj, mi se bomo pa naslajali ob tvojih metuljčkih.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi ta serija v barvi smetane je čudovita. Razočarana ...... ne navdušena :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Navdušena: rahlo obarvano, smetanovo in veliko črne. Lepo. Komaj čakam jutri.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi ta druga serija je čudovita, meni osebno celo lepša :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Smetano imam rada tako ali drugače! Zopet super postavitve, nežna uporaba barv pa tudi paše zraven. Mislim, da nisi razočarala nobene. A bo kmalu jutri?

    OdgovoriIzbriši
  10. kaksne lepe cestitke =) moram priznat d ami je druga serija nekako najbolj vsec ceprav sem totalno navdusena nad perlasto pobarvanimi odtiski!! super!!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovite kolekcije metuljčkastih čestitk!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika