ponedeljek, 10. januar 2011

Preprosti kompletki

Spet malo na zalogo, nekaj, kar lahko vedno pride prav za darilo v zadnjih minutah, saj vedno pa res nisem pri volji, da bi nekaj scoprala skupaj.
Pa vendar s končnim rezultatom nekako nisem zadovoljna. Glede na to, da je na moji delovni mizi material za male deklice, so tudi ti štirje nekako speljani v te .... bolj punčkaste vode.
Album v delu sem postavila na stran in se lotila teh preprostih mini kompletkov. Se mi je pač zataknilo pri albumu. Pa je to dobro? Mislim .... nekaj postaviti na stran. Včasih se mi naredi, da ko se vrnem nazaj k delu, nekako čutim, da sem izgubila rdečo nit in da to ni to. Delo napreduje počasi in počutim se, kot bi se nekako "silila", da izdelku vdahnem še zadnje podrobnosti. Kako pa vi? Se vam je tudi težko vračati nazaj, nekaj dokončati?
Sem ter tja (k sreči bolj redko, pa vendarle) se naredi, da določene stvari preprosto ne morem dokončati. Kot bi nekaj izgubila, kar ni več moč najti.
Napol izdelek vržem v škatlo, ki je namenjena temu in tam obleži do .... Včasih za kar dolgo časa, včasih za vedno. Nerada odpiram to škatlo, ker me nekako vedno opomni na to, da se mi je nekje "močno zataknilo". Pa čeprav mi je to povsem normalen proces pri ustvarjanju, pa vendarle te stvari prevečkrat razumem kot neuspeh, nemoč.

7 komentarjev:

  1. Lepi kompletki.
    Hm, kakšne škatle z nedokončanimi izdelki nimam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sicer se mi zelo redko zgodi, da bi nek izdelek na polovici izdelovanja dala na stran, če pa že, pa vsekakor imam velik problem to dokončat. Tudi jaz izgubim rdečo nit. Tak izdelek že od vsega začetka nekako pocam skupaj in ponavadi ga ne dokončam. Ampak na srečo se mi to ravno ne dogaja. Je bolj izjema.

    Mislim, da ti je uspelo prav lužne albume narediti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni so všeč.Pra vvsi, prvi je sploh lepih barv ( imama ali sem imela tudi jaz doma tale papir).
    Pri meni je podobno, če dam nekaj na stran, se je tako težko spet lotiti in dokončati :-(

    OdgovoriIzbriši
  4. Lušni so, prvega bi takoj posvojila LP

    OdgovoriIzbriši
  5. lepi kompletki...no pa saj ponavadi imamo več punčk za obdarit ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštni kompletki!
    Kar se pa tiče nedokončanih stvari... Nekaj jih je in se bojim, da ne bodo nikoli končane.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika