sreda, 5. januar 2011

Novo leto - novi začetki

Sem že v eni od prejšnjih objav napisala, da sem se že dolgo nazaj odvadila delati neke zaobljube, sklepe in podobne zadeve, ki jih tako radi sklepamo na tem edinstvenem prehodu. Tako tudi letošnji prehod ni bil prav nič drugačen. Miren, povsem običajen in moji psihi na dolgi rok neškodljiv.
Sem se pa že na Silvestra lotila pospravljanja moje sobe. Tole je res redek pogled, da je na mizi tako malo vsega. In prav ponosno lahko rečem, da sem se znebila skoraj 1/3 krame. Pa ne povsem znebila. Nekaj je bilo tudi tega. Drugače pa sem veliko stvari zapakirala v škatle in jih prenesla v hrambeni prostor v klet. Kot npr. tri velike škatle servietkov in prazne embalaže od čispsov in podobnega.
Tako sem prostor izpraznila in mogoče naredila dovolj prostora za sveže ideje, ki naj zaplešejo. Kar tri dni sem potrebovala za pospravljanje. Od nekaterih stvari se je tako težko ločiti :(
Razlika je občutna, saj so bile še 14 dni nazaj vse sedaj prazne vrhnje police takole prekrite s tem ali onim. Nekje to, drugje ono ... v večnem lovljenju zadnjih minut.
slikano še preden so dobile okrasne trakce s pentljami na pokrovih
Mize in tla pa posute z ostanki tega in onega.
Pa pokažem vam še en viola albumček, preden je hči začela vanj lepit svoje fotografije.
Torej: pospravila sem, sedaj bo pa treba začet delat!

Trenutno na delovni mizi........

PS.: o kakšnem redu in pospravljenih delovnih površinah na prejšnjih fotografijah ni več nikakršnega govora.

3 komentarji:

  1. mmmm ... nekaj zanimivo vijoličnega :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Glede na to, da ponavadi za vsakim svojim dokončanim izdelkom pospravim, sem to prav pogrešala v decembru. Ampak enostavno se mi, v bolj kot ne ponavljajočem ustvarjanju božičnih čestitk, ni dalo skoz pospravljat. In sem to storila takoj po Božiču, u kako je pasalo :) Sem bila tudi jaz tako vesela kot ti. A ni super začet na pospravljenem, pa čeprav je kar hitro spet nametano. Že vidim, da si krasno začela na novo in me zelo zanima končni izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako si popucala in zrihtala!!!!!Ko jaz vsaj za silo pospravim, se mi kar ne da nič ustvarjat, ker je kmalu spet vse v razsulu:):):)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika