sobota, 29. januar 2011

Novi "listi" in škatlice za njih

Januar se počasi izteka. In všeč mi je, da sem v tem januarju ostala zvesta sama sebi in sledila svojim sanjam.
Kar nekako prekratek je postal za vse kar se podi po moji glavi in mi ne pusti spati in bolj trezno razmišljati o čem drugem. Toliko projektov je še ali v moji beležki na mizi ali celo že grobo sestavljenih v škatli, ki je temu namenjena.


univerzal 3


univerzal 3


univerzal 3


univerzal 3



Dve novi mapici, ki sta nekako univerzalni, ne vezani na kako bolj ozko usmerjeno tematiko kot je npr. rojstvo, zljubezen, zima, poletje.....
Pri tem prvem pisančku je "osrčje" albuma iz enega lista (seveda sem ga zaradi zgibanja razrezala in šele potem lepila. 


univerzal 1


univerzal 1


univerzal 1


univerzal 1



Drugi je bolj svetel in še vedno dovolj razgiban. Všeč so mi te različne postavitve, kombinacije, ki jim ni nikoli konca.

Moja škatla stoji na odlagalni polici in se počasi polni. Vendar pa je ta moja (ki bo tudi čisto zares samo moja) kar malo velika. Zato sem razmišljala naprej -o manjših embalažah za hrambo teh listov.

Nekaj popisanih listov, skiciranih osnov in hitrih preračunov je obrodilo tale stojalca. Velikosti ostajajo enake kar se tiče višine in globine, le širino sem spreminjala. Seveda pa sem  že v čisto samih začetkih izhajala iz tega, da naj bi albumi s fotografijami praviloma stali in ne ležali na polici. Kot drugo sem želela nekaj, kar preprosto lahko postavimo ali poleg knjig ali pa nekam povsem samostojno. Mogoče poleg rjavega lončka z zeleno lončnico, med dva takšna lončka ali poleg kosmatega rjavega medvedka.
Kot mape tudi tukaj brez dekoriranja. Okrasni satenski trak, ki mu bom morebiti dodala še nekaj obešeno na vrvico in to je to. Mogoče bom kdaj kasneje razmišljala drugače in bodo stojalca tudi drugačna. A trenutno me kot rdeča nit vodi -BREZ.
Talo stojalce je že polno. V sebi nosi šest mapic.

8 komentarjev:

  1. To pa si se res super spomnila s stojalci in zelo dobro izgleda. Od albumov, pa sem se zagledala v tistega prvega, tako svež in pomladni je. Tvoji albumi in vse ideje povezane z njimi, so nenadkriljive.

    OdgovoriIzbriši
  2. Marika, kaj nimaš nič prostega časa? :) Ali je to tvoj prosti čas :) Toliko izdelkov, toliko papirčkov in različnih kombinacij ... Očitno ti idej in zagona ne manjka. Všeč so mi ti blokci. Tudi škatle za shranjevanje so enkratne.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo napreduješ. Dobre ideje imaš. Tale stojala pa so sploh super. So mi veliko volj všeč od prvotne škatle.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uau, koliko prelepih kombinacij in podrobnosti, prav vse mi je zelo všeč! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vedno rada pokukam k tebi in tokrat si tole s stojalci spet super naštudirala. Si kar predstavljam zraven cvetico in kosmatega medvedka.

    OdgovoriIzbriši
  6. tvoj papirnati svet je čaroben... znova in znova kaj novega - in spet krasne kombinacije...
    januar pa je očitno nosil takšne zvezde... za sledenje željam in srcu. morda se prav zato ni prav nič vlekel in še zmanjkalo ga bo :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Na mojem blogu te nekaj čaka.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika