sobota, 28. februar 2009

Narcise v posodici


Tile majhni motivi preprostih narcis izvirajo iz Dover sample, ki mi jih na vsake toliko časa od tam pošiljajo. Včasih so mi motivi všeč in jih shranim, velikokrat pa tudi ne.

No tele narcise so mi bile definitivno všeč in sedaj s poškodovano roko, ko sem malo več barvala, so prišle na vrsto. Pobarvala sem tri sličice in nastale so tri voščilnice.

Spet bela osnova, klasične velikosti, vse tri z obdelano notranjostjo (do tistega...še kaj na zadnji strani, še nisem prišla).

Prva nosi tudi dodan napis hvala, ki mi je čisto slučajno prišel pod prste. Papir je eden zastonjkarskih, vendar pa natisnjen na svetleč papir. Uporabila sem kričeč zelene papir in pa bordo.
V okrasnem traku sta tako oba ta papirja, preko papirni darilni trak in na njega nalepljeni plastični krogci, ki so proizvodni ostanki. Dva taka krogca sem dodala tudi na samo sličico. Vsi trije elementi so dodajani s 3d trakovi, pred tem pa še naokoli zavezana zelena pentlja.

Naslednja je v rumeno črnih tonih.
Tokrat sta oba papirja moja.

Rožico sem naredila iz belega ročno izdelanega papirja, ki sem ga pred tem pobarvala z rumeno. Tisto na sredini pa je spet risalni žebljiček (ravno teh rumenih se mi je iz meni neznanega razloga kar nekaj nabralo).

Za rahlo razbitje zmazano rumenega papirja sem s črnim gel pisalom dodala še nekaj pik na levi strani osrednjega motiva in pa ob borduri.

In še zadnja teh čudovitih posodnic, katere sem vse tri barvala s pastelnimi barvicami (več o barvicah sem pisala na Svetu otrok), vendar vsakič drugače.

Drugačno je predvsem izrazita na zadnji iz današnje objave, saj sem tu barvala tudi ozadje.

Je nekoliko bolj temačna proti prejšnjima.
Uporabljeni papirji so spet moji, dodajala pa sem še bordo, rjav in črn papir.

Male tri rožice desno spodaj so črne in v sredini kaplja bordo svetlečega lepila. Kvadrate levo, pa je nastal čisto slučajno. Sprva sem hotela narediti prečno borduro, vendar mi ni bilo všeč. Zato sem ta trak razrezala na štiri enake dela in nastalo je tole, kar je pač nastalo.
Nisem ravno prepričana, ali bi bilo bolje, da bi tiste rdeče kroge izustila ali ne.
Okrasni bordo vijugici ob motivu sta iz klobučevine in izrezani iz nekih novoletnih ostankov smrečic.

Vse tri pa imajo tudi pripadajočo notranjost, sicer čisto skromno, ampak je pa.

7 komentarjev:

  1. kako čudovite voščilnice, tako dodelane. Vse so krasne, rdeča pa najbolj, teli detaljčki so super, pa še urejena notranjost, krasno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam s snežinko, vse sestike so super in lepo dodelane :) Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Res krasen motiv vpet v prečudovite voščilnice ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. En motiv, ki je čudovit, pa toliko prekrasnih čestitk. Res lepo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepe čestitke, čisto pomladne! lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  6. Spet lepa serija. Tudi meni je najbolj všeč zadnja - bordo rdeča.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika