torek, 24. februar 2009

En cvet - nova lahkotna pomladna serija

Sicer nisem ravno prepričana, če mi je tale serija sploh namenjena, saj se mi zadnje dni same grozne stvari. Pred dvema dnevoma (ko sem začela z računalniškimi predlogami) sem si poškodovala členek kazalca na desni roki. Kar močno in sicer pri sekanju drva. Sem mislila da to je to in pika. Ja, ja..... Včeraj je bilo treba po dolgem času razstaviti vse tiste štiri šipe pri pečici in jih očistiti......dva globoka reza v pločevino. Pa spet upanje, da je konec. Hudiča!!! Danes mi je celotni desni palec in še delno stranski del zapestja zalila vroča plastika. Roka je bila kar nekaj časa kot oglje črna, ker se ni dalo odstraniti....sedaj pa sem vsa v mehurjih. Grrrrrr.......

Kakorkoli.
Lotila sem se nove "moje serije". Pri teh vedno pazim, da ne dodajam nobenega druga papirja kot zgolj lastne in pa predvsem uživam v kombiniranju. Tisti, ki me poznate že dlje, se mogoče še spomnite moje črno bele serije Marjetici. Nekaj osnovnih izdelkov iz te serije je na moji spletni strani.
Tudi tokrat sem se odločila za preprost cvet marjetke in si kot barvo začrtala belo, modro, rumeno in nekaj dodane oranžne in zelene. Voščilnice bodo čisto preproste(in ne bodo samo voščilnice in kolikor se poznam tudi ne samo zgolj klasične oblike), ker sem nekako samo začutila, da me spet kličejo postavitve, razporeditve, kombinacije z različnimi barvami......
Prvo so morali nastati papirji. Tole je eden med njimi.

In za danes še prve tri voščilnice. Dodajam sliko samo ene, ker je za uvod šlo samo za rahle spremembe pri barvah okvirja motiva, postavitve in papir pa so ostali.
Ideja o številki tri je padla čisto spontano, ko sem računalniško obdelovala papirje, dodatke , napise.....Tako se mi je nekako najbolj izšlo z aformat A4.

Klasična velikost voščilnice, bela osnova. Vzorčast papir je lepljen direktno na osnovo, ostalo je dodano s 3d blazinicami.

Vse voščilnice imajo tudi izdelano notranjost, da se s tem nekako vsaj malo omili njihova preprostost.

Tako vam bom v naslednjih dneh vsak dan predstavila nekaj iz te serije. Upam, da bo roka pustila delo, ki ga bom pač trenutno morala prilagoditi tako, da bo ročnega striženja čim manj, saj obroč škarij pritiska na mehurje.

6 komentarjev:

  1. Vauuuu, nisem vedela, da celo papir sama oblikuješ!? Ti si pa res mojstrica! Tudi te marjetke so krasne.

    Auu, si res imela smolo zadnje dneve. Upam, da se ti rane in poškodbe hitro zacelijo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jooooj, daj no malo pazi nase. Kako boš pa ustvarjala, če boš poškodovana ?? !!! Pišuka, otroke bi sigurno najprej potolažila, potem pa nakregala, da je treba pazit nase :)
    Upam, da se ti poškodbe čimprej zacelijo in boš potem lahko spet normalno uporabljala roko.
    Čestitke, papirji, pa kot vedno dobri.

    OdgovoriIzbriši
  3. Papir in čestitke so super lepe! Tudi jaz se pridružujem željam ob čim hitrejšem celjenju poškodb! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, upam da boš kmalu bolje. Res moraš paziti nase, da bomo videli še veliko tvojih super izdelkov. Papir je super, čestitke pa tudi. Pazi nase!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Super papir in enkratne čestitke. Imaš pa res smolo s poškodbami. Upam, da se ti poškodbe kmalu zaselijo.:)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uf, no, drva, pa pečica, a ne veš, da je delat nevarno ;) Upam, da se ti hitro vse poceli.
    Lep papir ...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika