sreda, 28. januar 2009

Sem ribo veliko ujel

Zadnjič je moja hčera iskala eno voščilnico in ugotovila, da v moji domači zalogi ni popolnoma nobene moške voščilnice. Eni dve bi mogoče še nekako bili primerni, a zgolj samo za kakšno bolj mlado moško bitje. Pa se je bilo treba odpravit nazaj v "moški svet".


In za začetek v ribiški svet, ki mi je popolnoma tuj in nepoznan in misli nanj vedno samo pomislim na tisto bahanje.......veš koliko je imela? toliko! o, saj to pa ni veliko. Ja, ja ....med očmi je imela toliko!

Pa naj navržem še enega o ribah, ko sem ga ravno našla:

V ribarnici
Oprostite, ali so te ribe sveže?
-Saj vidite, da so še žive.

-Saj je tudi moja žena še živa, sveža pa že dolgo ne!

Tokrat se nisem nič trudila z iskanjem kakšnih novih predlog ali česa podobnega, ampak kar uporabila že znane predloge, ki sem jih oblikovala kakšno leto nazaj na prošnjo neke papirnice in seveda pri tem imela nič koliko težav.
Z moškimi voščilnicami res nimam kakšne posebne sreče.

Vse tri so delane v 3d tehniki, prvi dve čisto malo, samo zgolj riba je dodana v dveh plasteh. Tiste tri male ribice na prvi mi niso ravno "všečne", ampak kake druge pametne ideje v moji glavi pač ni bilo Zadnja je malo bolj "bajsasta", se pravi ima več plasti.
In naj ravno pri tej zadnji omenim tisti detail v desnem zgornjem robu: to so plastični ostanki iz neke firme, ki nastanejo pri izdelavi ovitkov/map za vpenjanje listov. So prozorni in rahlo ukrivljeni v robovih. Pod vsakega sem dala kapljico modrega lepila in pritisnil na podlago, da se je razlilo po celotni plastiki. Modri krogi v levem vogalu pa so prav tako ostanki pri delovnem procesu v isti firmi. Jih imam v več barvah in včasih takole pridejo prav za zapolnjevanje praznin.
No, "ribičijo" sem nekako dala skozi(čeprav jih imam še nekaj na zalogi/predlog mislim), sedaj bo potreben še kakšen skok na kakšno drugo področje moškega sveta.

5 komentarjev:

  1. Tudi moške čestitke it grejo dobro od rok. :) Vse tri so krasne.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. to je pa res..za moškega naredit čestitko....ajej...tuki sem pa jst mrzla:((

    tebi gre pa tole super od rok!!:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, tudi meni so moške čestitke malo tuje. Tebi so pa zelo dobro uspele.
    Najbolj pa me je potegnila osnova te zadnje. Tisti moder vzorčast papir. Si to potegnila kje z neta, ali je tvoja? To bi imela tud ijaz :)

    OdgovoriIzbriši
  4. To je iz neta in že zelo stara zadeva. Najdeš pa tule (sem šla preverit, če sploh še obstoja)
    tukaj
    Spodaj v tabeli pa jih imaš še več.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala. V bistvu mi je bila celo malo znana. Imam to stran med favorits, ampak mi je tukaj udarila v oči :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika