petek, 9. januar 2009

Risan cvet in viola srce

Se še spominjate, ko sem pisala o tem, da so med prazniki študentje zasedli mojo delavnico in barvali, risali.....? Dobro, saj bilo je še nekaj drugih traparij, brez tega pač ne gre pri mladini.
No, eno teh risbic sem spremenila v voščilnico. Avtor je Veli in obljubil je, da še kdaj kaj nariše.
Izbrala sem še temno zelen papir za ozadje vsem trem elementom: risbi, enobarvnemu svetlo zelenemu in vzorčastem, ki sem jih vse rahlo senčila z zeleno barvo. Spodnji je lepljen direktno, ostale dva s 3d trakom. Trakove sem tokrat izbrala tri, različnih barv.
Takole pa izgleda notranjost voščilnice.

Ljubezen je pisana. Mar ne?
Tako sem za naslednjo izbrala ne tako običajne barve za ljubezen.
Srce je tokrat večje , iz vzorčastega zastonjkarskega papirja. Tudi rožice so iz iste serije papirjev. Srce sem po sredini prerezala in vsak del obdelala za sebe. Na osnovo sta dodana z zamikom, združenost v ljubezni pa sem nekako hotela ponazoriti z trakom med obema polovicama. Mislim, da sem tokrat prvič uporabila kombinacijo širokega in ozkega traku.
Dodala sem še tri rožice in uporabila pisalo v gelu ter špico za luknjanje.

4 komentarji:

  1. Super zamisel vijolične voščilnice. Nekaj nevsakdanjega. In jasno, obe sta prelepi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Že prej sem občudovala te voščilnce. Pohvala študentu za narisano rožico in tebi za vkomponiranje le-te v čudovito čestitko. Pa seveda, tudi vijola valentinček je zanimiv. :)

    Glede pohvale ( blog award). Jaz sem razumela, da jo moraš podelit tudi ti 7 drugim blogom, ki so ti všeč, ki jih rada bereš.... Pač narediš eno objavo iz tega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite čestitke! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika