petek, 30. januar 2009

Nežno, nežno ........

Jah, saj vem da sem tečka tečna, ki ne more zdržati niti dneva, da se ne bi pojavila tule z novo objavo. Taka sem....Bog se me usmili :) Saj bo bolje. Bo slej ko prej prišel ustvarjalni "mrk" in potem se zna zgoditi, da bom namesto izdelkov blog polnila z jambranjem in stokanjem.

Za danes ena iz piramidne tehnike. Predloga spet izvira iz coc-a, prav tako ozadje spodnji del. Zgornji del ozadja pa je moj.
Sprva me je že hotelo zapeljati na vseh blogih popularno ...senčenje ozadij. Vendar sem se zadnji hip odločila (že z blazinico v roki), da ostanem pri čistih linijah. Ne vem.....tako mi je bilo nekako bolje.

Preko spodnjega ozadja sem zavezala trakec, ki ga potem prekrivata majhna sličica desno in napis "TI IN JAZ". Tudi notranjost je izdelana zgolj z okrasno borduro. Osnovni motiv je sestavljen iz 6-ih plasti.

Sedaj grem pa ribe lovit.....takšne iz papirja.

6 komentarjev:

  1. ooo, tale je pa res tako nežna in lepa.

    OdgovoriIzbriši
  2. aaa, kako lepa rozi...nežna..aaaskor pomladna:)

    p.s.:prav čušno te je brat:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna nežna čestitka. Mi je všeč ta piramidna tehnika, samo lotila se je še nisem. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako lepa, nežna...No, sicer med tvojimi ni izjema:)

    Marika, a veš, da si bila izžrebana za bombonček pri Lulu? Čestitam!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Suzy, da si mi povedala.

    Slučajno sem videla včeraj pozno zvečer. Ampak to je bil res zgolj slučaj, ker meni lov in pa potem sledenje na te bonbončke ne gre prav od rok.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sledenje ti bo šlo boljše od rok, če si boš organizirala kot jaz:) ob strani imam kupček "candy" tam lepim linke in tam se da tudi spremljat. Dokler sem pisala v poste je bilo skoraj nemogoče. Saj ideja ni moja, je pa zelo uporabna :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika