petek, 23. januar 2009

Ko v barvah ognja vzplamti

Mešanica ognjenih tonov, ki pa se ni včeraj dogajala samo na voščilnicah.
Dan je bil dolg, čisto predolg(glede na to, da sem začela že ob pol 3h zjutraj z eno "resnično zoprno in nadvse tečno" seminarsko), jaz pa že čisto na robu živčnega zloma. Na trenutke nisem vedela, ali naj jočem, ali zapadem v histeričen smeh. Hkrati delati z dvema človekoma, na dveh popolnoma različnih prezentacijah seminarske naloge...je bilo včeraj za mene preprosto povedano...PREVEČ.

Ampak pustimo to. Ko sem okoli 23 ure zaspala, sem spala kot ubita. Popolni odklop.


Tokrat sta osnovi rdeča in oranžna, klasična velikost. Obema pa je skupno še potiskano ozadje in pa napis My love.
Napis sem po robovih senčila z dvema barvama in šele ko je bilo vse skupaj dokončano, sem se spomnila, da bi lahko senčila tudi tisti tiskan konček. Kar je, je.
Oba dela sem dodajala na bordo in rumeno ozadje. Tu pa sem se spomnila, da sem pod tiskanim ozadjem rumeni del rahlo senčila. Vsi ti deli so dodajani s 3d blazinicami.

Tribarvna blazinica sicer izvira iz enega kompleta in je bolj kot meni, namenjena otrokom, saj so preprosto fascinirani nad njo. Kot bi imeli v roki nek čarovniški pripomoček.

No, toliko o podobnosti med voščilnicama, ostalo pa so bile potem razlike. Rdeča ima na desni strani vzdolžno dodano nežno drap čipko (tudi potiskan del sem tiskala na podoben papir), kjer sem spet uporabila tisti trik z nanašanjem svetlečega prahu med odprtine čipke. Naokoli sem zavezala dve barvi satenastega traku in v enakih odtenkih dodala tudi rožice.
Oranžna ima levi del potiskan z majhnimi metuljčki v dveh odtenkih direktno na osnovo voščilnice. Za dekoracijo sem tu uporabila dvojni trak, spodaj in zgoraj.

4 komentarji:

  1. Tribarvna blazinica tudi v tvojih rokah čara ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasni čestitki! Ob gledanju tvojih izdelkov me ima, da še sama sprobam kakšen tak duet ali trio čestitk, ki bi imeli kakšno stvar skupno. Je prav zabavno te gledati, kako lahko iz istih stvari pričaraš tako različne čestitke.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. aaaaaaaa te so pa čudovite !! Sej so vse tvoje,ampak ti LOVE pa - kapo dol!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika