sreda, 7. januar 2009

Bordo odtenki

Jah, ko človek (jaz) ne ve kaj bi, se takole poigrava.
Včeraj sem si preprosto morala spočiti "živčke", saj sem preko celega dneva imela nekakšne borbe. Ko človek že naivno pomisli, da to je pa višek tega dne, se spet pripeti nekaj novega in ......Tako sem dan zaključevala s tole voščilnico in borbo z računalnikom, ali bolje povedano tiskalnikom. Čakalo me je nekje blizu 200 strani predstavitve in še enkrat toliko zakonodaje. Tiskalnik pa....štrajk. Kar odločil se je , da za tekst še nikoli ni slišal in prepoznaval zgolj samo sličice.
Groza!!!!

No, nastala je tale voščilnica, pri kateri me moti, da nisem imela razcepke za tretjo rožo, ki bi sodila poleg. Sploh sem en "revež" s temi razcepkami, vendar pa žal recesija ne dopušča nabave materiala kar vsevprek.
Spodnji črtast papir je od enih "zastonjkarskih", zgornji moj. Rožice sem delala z bleščicami, dodala še bordo enobarvno ozadje obrezano v tanki liniji in v vogalih dodane bele pike.
Mrežast trak je iz kupčka, ki mi ga je prinesel božiček. Se mi je zdelo, da se odlično poda k bleščicam rožic. Motiv sem tokrat barvala z pastelnimi barvicami, kar zaradi majhnosti oblik ni bilo ravno najbolje.

Enkrat pozno zvečer s eje tiskalnik čudežno premislil v svoji trmi in začel spet normalno delovati. Vendar pa je to pomenilo, da zgodaj zjutraj ne bo mojega utečenega ritma, ampak delo s tiskalnikom, vezavo in ostale nebodigatreba, ker je zadeva morala biti skončana do pol osme.

4 komentarji:

  1. No, vsaj živčki so spočiti. :) Čestitka je pa krasna. So mi všeč bleščice na rožicah in sploh postavitev je prelepa.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro si ti ta štrajk sebi v prid obrnila :) Čudovita čestitka!

    OdgovoriIzbriši
  3. Res lepa vočilnica, tale bordo barva je krasna

    OdgovoriIzbriši
  4. Se mi dopade bordo! :)
    Pri razcepkah pa lahko vklopis tudi malo ustvarjalnosti, pa imas za manjsi denar svoje unikatne. Jaz sem jih ze parkrat tako sama izdelala.
    LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika