četrtek, 15. april 2010

izziv

Sem že mislila, da sploh ne bom uspela, pa sem se danes zjutraj nekako spravila dokončat. Bi človek mislil, da mi bo lažje, saj je vendar tokratna tema na CRAFT-alnici -modro, se pravi nekako meni na kožo pisano. A očitno moram pasti v moder element in mislim, da sedaj pa sem. Pa ne samo to, tudi moram "pasti" v izzivalsko stanje. Ampak za slovenski izziv bi bilo prav grdo, če že ne nespodobno, če se ga ne bi udeležila. Prvega sem žal zaradi operacije morala spustiti in resnično sem bila vesela, ko sem videla, koliko prijav je bilo in kakšne lepotice so se zbrale na seznamu.

Ene čisto navadne hlačke sem spravila skupaj, kaj več je bilo očitno ta trenutek preveč za mene. Sem pa prav tako ponosna, ker mi je uspelo. Se sliši smešno, ampak počutim se kot bi izpolnila neko dolžnost in je z mene padlo strašno breme. Sicer pa je še nekaj dni in mogoče ustvarim še kaj.
Še tule zahvala in pohvala vse tremm sooblikovalkam CRAFT-alnice, da so tako lepo vse skupaj zastavile in uspešno peljejo dalje.

Potem pa me je Kristina izzvala s fotografijo.
Bom kar prekopirala od Kristine :
Pravila pravijo, da je treba odpreti prvo mapo v Mojih fotografijah, izbrati 10. fotografijo, povedati zgodbo, narediti povezavo do osebe, ki me je izbrala in izbrati pet novih ljudi, ki bodo mogoče tudi pokazali svoje fotke.
 Tudi jaz sem morala malo prikrojiti pravila in izbrati 17 fotografijo( na sedmih poprejšnjih so bili namreč ljudje, za katere ne bi bilo ravno prav, da jih javno objavljam brez njihovega privoljenja). Letošnja zima in otroci na začetku izdelave osnove za bunkar. Ne sodi ravno v današnji s soncem obsijan dan.

Pa še pet tistih, ki naj pokažejo svojo fotografijo:
Suzy
Ustvarja An.La
McCrafty
Pri Kokici
Chez moi
Se opravičujem za morebitno podvajanje, ker nisem nič sledila, kaj in kako se je dogajalo drugje.

Lep dan vsem skupaj. Naj vam ga tako kot meni ne krojijo ljudje, ki jih niti ne poznate ne in oni ne vas.

9 komentarjev:

  1. Marika, hvala za pohvale in zelo sem vesela, da si se tudi ti udeležila tega izziva. Mogoče pa sem jaz kriva, da si se tako počutila in ti je sedaj padel kamen iz srca, ker sem takoj ob tem izzivu imela tebe pred očmi. Ravno zaradi modre barve in se mi je zdelo, da ti je na kožo pisan. In potem sem s svojimi mislimi pritiskala nate :-)) So mi pa zelo všeč te tvoje hlače, sploh ta ovratnik in 'kolenčniki' so mi tako všeč. Pa ta metulj, ki je enkrat odtisnjen, drugič pa v 3d varianti. Super.

    Zabavno se mi zdi tudi to, da sva obe privlekli na plano zimske fotografije, tudi pri meni je nanaselo, da je bila 10-ta čisto snežna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitka je čudovita, dobre hlačke :-))
    Vidim, da si me pofočkala, se odzovem zvečer, ko pridem do domačega računalnika in da vidimo katera slika je tole :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. He , he Vladka.....potem je moč tvojih misli zelo močna. Hudiča!

    Pa hvala ker si mislila na mene. Sedaj vem razlog občasnemu kolcanju teh nekaj zadnjih dni. .)


    Gremo....vrt kliče, da popackamo prste in obutev, orodje.....

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovite hlače si ustvarila. Moja čestitka ni še niti do poštene ideje prišla. Nekaj sem naredila, ampak ni to to.

    Pa si me spet potunkala.:) Še od zadnjič sem dolžna eno objavo, ki mi je potem čisto ušla iz spomina. Se bom pa vsaj s to sliko bolj potrudila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Res lepe hlačke si sešila ... čeprav je ideja že videna pa je kljub vsemu sveža kot jutranja rosa ... pohvale tudi za izziv ... mene tudi še čaka udeležba, samo še ne vem kdaj bom zbrala ves tisti čas ... predvsem pa kakšno pametno idejo ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kake hlače dopetače:):):)Super!!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. O, kakšne lušne hlače, pa na vse si mislila, žepek, zaščite za kolena, ovratniček. Super.

    Pa hvala za izziv s fotografijo. Se bom potrudila in našla ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakšne luštne hlače z vsemi podrobnosti, kot znaš le ti. Slikico pa poiščem ob prvi priložnosti.

    OdgovoriIzbriši
  9. Super ideja za hlačke :)
    Me pa nekaj zanima :)) je zadnja stran tudi kot hlače ali samo sprednja - na hlačnici mislim.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika