petek, 13. april 2012

Voščilnici v škatlici

Četrti delovni dan in še vedno sem pri voščilnicah v škatlici. Ko sem pred to objavo urejala vsakodnevno temo na forumu, sem pri pisanju naslova opazila, da je danes PETEK in da smo 13-tega. Ste vraževerni? Nam bo dan naklonjen?

Za danes dve, ki sta nastali iz tistega, kar je ostalo od prejšnjih dveh narejenih. 


Pri pticah sem skupaj sestavljala različne plasti ( s penastim trakom). Na vrhu dodala gumb, ki je z vrvico vezan skozi dve plasti papirja, ki sta med seboj klasično lepljeni.
En kratek opis, kako pride do takšne končne podobe. Ko sem na prvo stran lepila dva ozka rjava trakova, sta bila itak da predolga. Ampak to vedno tako delam pri ostankih in jih kasneje odrežem na tisto, kar mora biti. Tokrat pa sem škarje pustila na mizi in tiste dva ozka trakova prepognila in zalepila preko žepa v notranjosti. Vajo z rjavimi trakovi sem ponovila še desno v notranjosti. Dilema: ozka trakova v koš ali pa takole? Meni je bilo takole bolj všeč.
Pri drugi roži mi je ostalo le še bore malo tistih papirjev na mizi.Ravno en kvadrat vzorčastega zelenega papirja, kar bi težko zadostovalo za lice in notranjost. Pa sem izrezala krog. Sam krog sem uporabila za lice, ostanek izreza pa za notranjost.
In tako je bilo potrebno tokrat list za pisanje dodati zadaj, da je "pokukal" skozi izrezano odprtino. Za levo stran pa je ostalo še nekaj kosov, da sem s pomočo štampiljke razbila zeleno monotonost v notranjosti. Da je v mojem predstavljivem "stilu" je krog tokrat tudi okencena pokrovu škatlice.

Me veseli, da ste bili skupaj z menoj pri teh voščilnicah. In hvala za komentarje.

4 komentarji:

  1. Kar se petka 13. tiče nisem vraževerna, ponavadi tako ali tako pozabim kakšen datum je, drugače ga imam pa za srečnega :) Čestitke pa lepe.

    OdgovoriIzbriši
  2. Živahno, pomladno, zgovorno.. Lepo, skratka.
    Petek 13. pa je čisto simpatičen dan :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Simpatične čestitke, sploh v kompletu s škatlico so nekaj posebnega!

    OdgovoriIzbriši
  4. lušni kompletki....petek 13......no ja malo pa že pazim na tak dan. sploh na cesti :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika