sreda, 4. april 2012

Svečka

Fotografijo platnice tega albuma sem vam že 1x pokazala kot "v delu""na delovni mizi". Je bil kar dolgo na delovni mizi, ker sem ga prekrila z nečim drugim in tako pozabila nanj.

Včeraj sem ga končno spravila skupaj in pospravila v škatlo. Gre za preprost kuvertni album, kjer svojo zgodbo pripovedujejo papirji. In JA, še vedno so to papirji iz serije Pink princess.  Narejen je za večje fotografije.
Zgornji dve fotografiji prikazujeta štiri notranje vstavke za po štiri velike fotografije na vsakem. Ne pokaže pa dobro fotografija mehkega umazano belega hrbtišča, ki je pravzaprav usnje na notranji strani podloženo z mehko peno. Drugačno, prijetno na otip.

V notranjosti so že omenjeni vstavki takole "zataknjeni, spravljeni" v kuverti (desni vstavek, malih na levi je v albumu mislim da skupno osem in dva tako velika kot tisti "skrit", ki ima na vrhu rožico). Ker so veliki vstavki preklopni (kot osnova voščilnice), je en del spravljen v žepu kuverte, drugi pa prekriva stran albuma. 
Ko ga vzamemo ven, je pod njim zgolj (spet) čudovit papir in prostor za večjo fotografijo.
Svečka .... namenoma sem naredila tak nevtralen punčkast album. Motiv svečke je lahko čisto rojstnodnevni ali pa namenjen kateremu od svetih zakramentov.  To si lahko privoščimo pri albumih takšne izdelave, kjer v notranjosti (zaradi same vezave/lepljenje in pa sestavljanja) ni z dodatki namigov na točno določen dogodek.

Papirjem iz serije Pink Princess sem tokrat dodajala še druge papirje.

5 komentarjev:

  1. Zelo lepo izgleda in naslovnica je res čudovita :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo, dodelano, res pravo veselje pogledat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kot vedno...toliko drobnih detajlov...krasen!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita naslovnica, si ga kar predstavljam s fotografijami, ko ga bo res užitek pogledat.

    OdgovoriIzbriši
  5. čudovit album!!!! ampak pri tebi ne more biti drugače :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika