petek, 20. april 2012

Iz delavnice - različni pogledi

Brez pardona! -sem rekla, pa me je že po pol ure minilo. Le kaj neki vendar?
Vnesti vsaj malo osnovnega reda, malce pospraviti po delavnici. In če že pospraviti ne, mogoče preložiti, pokukati v notranjost kake zadeve, vtakniti nekaj papirjev nazaj v mape ali škatle....
In tako sem se odločila, da bo šlo kar takole:
Dvodnevna objava iz moje delavnice! Ker potem bom vsaj malo spravila zadeve v red. Bo pa kar vse skupaj ena objava, ki jo bom dopolnjevala. No, dve ... ena za danes in ena za jutri, ker te šare človek niti v parih dneh ne more pospravit.

Nekoč je bil v njih sladoled ..... sedaj pa hranijo vse polno majhnih predmetov: vrvice, male gumijaste in penaste štampiljke, ledene kristale in embosing prahove, otroške štampiljke .....
Tale pogled vam je že poznan. Nerada kaj spreminjam, ker potem pol leta nič ne najdem. Tako da sem samo preložila, malo pokukala skozi prozorno plastiko kaj skriva v notranjosti .....In moti me, da niso parne. Bo treba še tri sladolede zmazat.

v desetih barvnih odtenkih, večje pole, tako mehke, idealne za razna hrbtišča albumov (med drugim)
Preložila sem tudi mehke kosmatene tekstilne papirje, jih nežno pobožala (tako zelo mehki so in prijetni na otip).
Če te zanima dogajanje še naprej, pa se čez čas spet vrni nazaj na blog in prav gotovo bo že kaj novega.
a niso luštni? delo Polone Skaza, vendar tile so na moji mizi
Še čakajo, da jih pospravim nekam blizu in naslednji teden uporabim pri delu.
Nekaj pogledov v notranjost predalov ali omar, kjer sem zgolj samo pokukakla in vložila kakšno stvar, ki se je valjala zunaj.
Vedno na moji mizi en del barv (takšnih in drugačnih), ostali del pa spravljen v omari.
Pogled v notranjost ene od "sladolednih škatlic". Ja! ... tudi papirne modelčke hrčkam.

Se strinjate, da je pospravljanje utrujajoče?
Huh!!!
Tole pa je eden zeloooo redkih pogledov. Ene 3x letno je miza takole osamljena, drugače pa ....
Nekaj pospravljenih trakcev in ..... a veste, da mi tole sploh ni všeč. Kr neki. Jaz to ne potrebujem, ker ponavadi (ko delam) kolut zvlečem na mizo in delam in odrežem ko je zavezano. Tako je manj ostankov. Ni vse v lepem videzu.
Naključen pogled na nekaj odprtih mini predalčkov(teh nisem nič pospravljala, le pult pod njimi)....Najmlajša je rekla, da moram oporoko napisat, komu bom kaj zapustila :)

6 komentarjev:

  1. Ta tekstilni papir pa je res zelo zanimiv. Kje to nabaviš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vladka 2x letno nabavljam materiale iz Nemčije. Seveda so ti materiali fotokartoni. Prvič so tam nekoliko cenejši, drugič pa ga dobim tudi v npr. roza barvi, kar je Sloveniji misija nemogoče (govorim o 300g fotokartonih). In potem včasih naročim še kaj zraven. Kot tile tekstilčki.

      Izbriši
    2. Cool, hvala ti za odgovor. Iščem, kje in kako kupovati papir in predvsem fotokarton, ker to, kar ponujajajo pri nas v art trgovinah, mi je bolj žalost. Predvsem v smislu količin in cen.

      Izbriši
    3. Vladka če bi vedela ..... robo sem prejela kake tri tedne nazaj. Malo mi namigni, kaj bi pa ti potrebovala od teh osnovnih papirjev. Lahko tu, lahko mi pišeš na mail.

      Izbriši
  2. Uauu kakšen red... super!Za te papirje pa še nisem slišala, luštno zgledajo..in angelčki...bravo Polona, udi jaz imam enega , ki nas čuva :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hali tudi jaz jih pri nas še nisem "srečala". Pa tudi niso med ravno cenenimi materiali.

      Izbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika