sreda, 18. maj 2011

OKROGLE Obletnice 2

Ja ja,. saj to .... da ko se v nekaj zapičim, se pač zapičim in pika..... Veste :)
Še kar so pri meni tako v vmesnem času okrogle obletnice. Se bom počasi še prestrašila in začela obremenjevati s svojimi leti.
Kot slučajno je ravnoVladka pisala o uporabi in kombiniranju več različnih štampiljk. Pa vendar malo drugače .-da se odtisnejo samo deli motivov. Jaz se tule nisem obremenjevala s tem. Pač pa sem ubrala pot odtiskovanja motiv preko motiva.
Abrahamovke v takšni postavitvi in uporabljenim napisom sem predstavila že dolgo nazaj. Za danes spet tri. V drugačnih barvnih odtenkih .... pač drugačne.
Dve sta nastali modri, zadnja pa zelena.
Pa vi? Se obremenjujete s svojimi leti? Opazite vsako gubico, postaranje kože, viseče to in ono....? 
Naj vam izdam skrivnost, da jaz nikoli ne vem koliko sem stara. Vedno skrivoma pod mizo na prste naštimam letnico svojega rojstva in potem izračunam koliko let štejem. Moja najstarejša hči je včeraj dopolnila 27 let, pa mi to kar ne gre v glavo. Nekako se to ne poda tistim mojim letom, ki jih jaz čutim, mislim da štejem. 

Fotografije OKROGLIH OBLETNIC pa so zbrane v temle albumu

8 komentarjev:

  1. lagala bi, če bi rekla, da nič ne opazim. a še bolj bi lagala, če bi rekla, da se s tem obremenjujem - nasprotno - ne, ne bi hotela nazaj. in včasih v šali dodam, da sem včasih imela izbiro, zdaj imam pa izkušnje :)

    vizitkice pa so lepe... kot vedno. zadnja sploh se mi dopade še in še.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hči 27 let? Lep dosežek! Vse najboljše!

    Tudi jaz mislim, da leta niso pomembna! Mislim, da znam iz dneva v dan bolj uživati in se manj obremenjevati, zato ne bi hotela več nazaj!

    Nikoli ne bom pozabila gospe, ki so ji čestitali za njenih 72 let, pa se je samo zasmejala in rekla: To bo pa pomota, jaz se počutim 27! In re sje bila tako živahna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Z leti se ravno ne obremenjujem, počutim se vsekakor mlajšo. Prave starosti se spomnim ob tem, ko vidim svojega sina, ki tudi že šteje 22 pomladi. Kako? Če jih imam pa sama ravno toliko.
    Ne, ne, nazaj ne bi več šla. Izkušnje zagotovo štejejo. In za vsako leto se mi zdi, da je bolj moje.
    Voščitke pa so, kot ponavadi, lušne.

    OdgovoriIzbriši
  4. zelo lepe "okrogle" voščilnice
    kar se pa let tiče sem bila pa jaz letos prepričana da jih štejem eno leto manj pa me je teta postavila na realna tla ko je rekla da je med nama 9 in ne 10 let razlike...ha ha ha

    OdgovoriIzbriši
  5. Občasno jih čutim, vendar mi niso v breme :), leta mislim.
    Voščilnice so lepe, zelo všeč sta mi prvi dve. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, tudi jaz naskrivomaj seštevam svoja leta, ker avtomatizem je ostal nekje pri 30 :))) Pa tako je prav, da se počutimo mlajše. Lepe čestitke in tudi kombiniranje štampiljk na ta način šteje. Hvala, da se spomniš name in me omeniš.

    OdgovoriIzbriši
  7. He he he kako smo si podobne... tudi jaz imam občutek , da sem malo čez 20 in ko mi moj najstnik reče ( v šali) kak si moj Brankič sem še kakšno leto mlajša. In ne, tudi jaz si ne želim nazaj, ker mi je zdaj res lepo, vsak dan bolj.
    Za okroglih 60 mi je padla v oči, tako lepe barve pa tale zelena na koncu..kaj češ še zmeraj padem na te čipkaste zadeve..zelo lepa robna štanca!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja leta kar tečejo, stari smo pa toliko kot se počutimo. Tudi meni se je števec ustavil nekje pri trideset hihi... voščilnice pa prekrasne kot vedno. 50-tka v oranžni je tokrat moja zmagovalka.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika