petek, 18. junij 2010

Nevtralno

Včasih pri naročilu določene voščilnice raje naredim kakšen komad več. Tudi tokrat je bilo tako. Za moški motiv prav lahko uporabimo tudi nevtralen motiv, ki ga kasneje lahko podarimo komurkoli.
Te nalepke za 3d tehniko so že kar nekaj časa ležale v mojem predalu. Več kot leto dni. Od desetih različnih motivov sem do sedaj uporabila zgolj dve.
Notranjost je spet izdelana z žepkom za denar(želja naročnice).
Postavitev sem si tokrat izbrala na Truly Scrumptious
In papirji......BojaMoja je spraševala. Niso sprintani (tudi pri kakšnih treh objavah nazaj ne). So iz bloka K&Company. To je bil moj prvi večji nakup papirjev in prvi nakup v tujini (če odštejem Joanno Sheen, kje sem zadela denarno nagrado in sem samo poslala željeno naročilo). Ker nimam kartice ali računa s katerim bi lahko nakupovala v tujini, sem ubrala pot, da so mi kupili tamkajšni domačini in ko so odhajali na dopust, so mi pač pripeljali na dom. S tem sem se izognila dragim potnim stroškom. Ja, tudi jaz imam kdaj srečo, čeprav je to malo težko verjeti (meni sami). Razne poti, da bi se priključila kakšnemu naročilu sem že davno pokopala, saj sem nekako vedno "izvisela". Glede na to, da se ne gibljem v ustvarjalnih krogih, je to povsem normalno. Še praga Memorisa v Celju nisem nikoli prestopila. Enkrat pa sem bila celo v Levčku v Ljubljani.. Moj "dom" je HobbyArt Kranj(kdor mogoče še ne ve.....imajo na voljo kar nekaj papirjev od DCWV)....že dolga leta, ki jih ne štejem več.  Uh! koliko jih je bilo še na prejšnji lokaciji v centru mesta.Včasih naročim kakšno malenkost iz Antusa (naravnost iz skladišča po telefonu in pošljem tja nečakinjo ali hčero). Tako da so ustvarjalni materiali in pripomočki za mene še vedno ena velika skrivnost, ki jo bom nekoč mogoče celo spoznala.

5 komentarjev:

  1. Prav to, da ne uporabljaš vseh teh raznolikih materialov te dela še večjo mojstrico in jaz vseskozi to pri tebi občudujem. Ko imaš že vsega raznega si včasih samo še bolj zmeden. Lepo čestitko si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ideja za "nevtralno" voščilnico. Ta pastelno zelena je res nekaj posebnega. HA iz Kranja pa je zadnje čase tudi iz moje strani kar precej obiskan.Preko spletnega nakupa, tudi papirje sem naročila in moram priznati, d asme zadovoljna. Zelo!

    OdgovoriIzbriši
  3. A lovely card Marika, fabulous colours and papers, your 3D peel offs are so very effective.
    Thanks so much for playing along with us at Truly Scrumptious.
    hugs Heather xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitka je čudovita, super barvna kombinacija :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika