sobota, 12. junij 2010

Mini otroški album

Dva od zadnjih mini otroških albumov.

Za osnovo sem uporabila kartončke, ki so jih v nekem podjetju zavrgli, ker pri njihovem delu niso več prišli v poštev. In tako sem zopet izhajala iz osnove (velikosti kartončka) in brez načrta vse ostalo priredila temu.

Izbrala sem nekaj osnovnih papirjev in jih lepila na te kartonske osnove. Albumčki so tako veliki zgolj 16,5 x 12cm. Naredila pa sem jim tudi preprosto spremljajočo vrečko v kateri so shranjeni, saj nisem  imela nobene druge pametne ideje, kako tak album "zapakirati", "dati iz rok" drugače, kot pa da bi bila ponovno to škatla.

Za idejo z vozičkom na prvi strani mislim da ni potrebno razlagati od kod prihaja, kje je videna, od kod pobrana.
Mini predstavitev posameznih notranjih strani.
Še pogled na drugega, kjer sem zgolj dodajala nove liste.
Tudi v notranjosti dodajanje novih listov in drugačnih dodatkov kot pri prejšnjem.

7 komentarjev:

  1. Včeraj sem imela možnost slinit vse tele mojstrovine v živo ... in moram priznati, da sem bila prav prijetno presenečena kaj vse človek lahko naredi brez uporabe vseh slinih hroščkov in podobnih igrač ;o)... potrebuje le ogromno fantazije in iznajdljivosti in moram priznat, da je tebi nikoli ne zmanjka ... Hvala za vse nasvete, ki si mi jih dala ... bilo je prav prijetno kramljat ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Albumčka sta čudovita, koliko lepih strani si naredila. Tile albumi ti gredo pa krasno od rok, ja in verjamem da so v živo prečudoviti :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ćudovita albuma sta, vedno občudujem tvoje mojstrovine, tudi če jih ne komentiram.
    Ideja o vrečki pa je super, zdaj zraven lahko dodaš še kako drugo malenkost.
    Res je luštno gledat, kaj vse se spomniš in kako realiziraš.

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo, nova podoba bloga. Super. Pa tudi ta dva albuma sta mi zelo všeč, tako barve ki si jih kombinirala kot vsi detajli, ki si jih dodala in kako si vse skupaj sestavila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Neverjetna SI. Resnično, kako ti uspe tako lepo skombinirati vse te drobne malnkosti, ki potem skupaj anredijo krasno celoto. In za piko na I še vrečka. Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Modro zelena kombinacija mi je zelo všeč, ker je taka frišna. Pa vrečka zraven je res lična; spomnila me je na čipke... Ob vsaki objavi sem ti pa grozno 'folš', ker si tako pridna!

    OdgovoriIzbriši
  7. zelo lepo si kombinirala barve in dodala ravno prav dodatkov, da jih ni preveč.

    Me pa zanima, papirje kupiš ali jih printaš?

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika