sreda, 5. maj 2010

Mini škatlice z ročajem kar tako

Majcene škatlice v čisto preprosti osnovni izvedbi.Se me še vedno drži tisto, da če je nuja, se lahko škatlica ovije in pošlje po pošti.
 Škatlica v sebi nosi simbolično voščilnico. Malo čudno jih je bilo delat, ker bi še kar kaj nataknila na njih, manjkali so mi motivi, drugi dodatki. Ampak sem se trmasto držala začrtanega. Osnova pa so za te štiri sivi kartoni, ki so potem obdelani.

Včasih pri izdelavi nečesa bolj ali pa manj uživamo. Moram priznati, da pri temle nisem ravno pretirano uživala. Nekako brezzaznavno bi lahko rekla, se je odvijalo delo.
Ali pa k takšnim občutkom tudi malo pripomore vreme, ki ne samo mene najeda že tam od nedelje. Idealno za tečnobo, pasivnost, spanje, jedenje(ali bolje prenajedanje)......Ampak že kot majhni deklici so mi govorili, da moram razmišljat kot cigani (kar ni ravno preprosto) in se veseliti z dežnimi kapljami, ker nekje na svojem koncu s seboj nosijo svetle sončne žarke.
In konec koncem sem lahko vesela tudi, ker imam pri roki štiri škatlice za malenkost, če me spet kdo od otrok preseneti z nenadnim rojstnim dnevom ali pač darilcem prijateljici kar tako.....
Še ena sličica manjka v tej objavi, pa so žal ravno prazne baterije. Pa naslednjič. Danes me je z obiskom presenetila Didi in mi prinesla čudovito sivko (obešanko). Kar zažarele so barve. Didi hvala.

8 komentarjev:

  1. Izdelki so lepi. Čeprav rahlo oblačni. Po vremenu :) Ampak vse tudi ne more žaret. Saj bodo te škatliceo pomoje nasoncu dobile sijaj in postale bolj vesele.

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštne škatle in super zaloga:):):)

    OdgovoriIzbriši
  3. popolno. papir ni moja paradna olimpijska disciplina, zato lahko samo gledam in se čudim. čudim in še čudim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čeprav jih nisi preveč uđivala pri tem delu, ampak so pa nastale škatlice, ki so mi zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super škatlice na zalogo. Sploh mi je všeč, da si vsako naredila malo drugačno, čeprav je že drug papir, so potem tudi dodatki za malenkost različni. In pripadajoča čestitka, čudovito darilo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni so všče, sploh ti zadnji!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika