sobota, 9. januar 2010

Srčki in mini ovojnica na easel obliki


Nov dan, prebujanje v zasneženo pokrajino, ki že navsezgodaj izgubi svoj čar, ko sredi dvorišča najdeš več kot meter visok, preko celotnega dvorišča in kar nekaj v širino......KUP napluženega SNEGA. S ceste!!! Ceste, ki ni samo naša. Nihče ne more od doma in tamladi, ki se je vrnil okoli petih zjutraj, je moral avto pustiti sredi ceste. Sem jezna ko ris in počutim se dokaj nemočno, saj zaradi že 10 dnevne omejene gibljivosti desne roke in včerajšnjega kidanja, danes niti pod razno ne morem prijeti lopate v roke in tudi če bi jo lahko...nimamo snega kam dati. Snega, ki sploh ni naš! Pa komu se porine splužen s ceste na dvorišče? Prepoved po pluženju ceste ne zaleže nič(teh nekaj več kot 50 metrov lahko čisto sama skidam, četudi sosed ne pristopi poleg). Pride v temni noči, ko ti spiš in s plugom naredi, kar pač naredi. Ta trenutek bi čisto z lahkoto ubijala z močjo misli.



Ahhhhh!!!!

Tole voščilnico prijavljam na The Corrosive Challenge blog, kjer je bilo potrebo uporabiti dva najljubša dodatka. Prav gotovo so to pri meni trakovi. Za drugega sem se malo težje odločila, ampak mislim, da so to gumbi.
Se pravi....favourite embellishments are ribbon and buttons!
Uporabila sem belo osnovo in malo proč od klasike...easel card. Zelo všečna oblika, pa čeprav sem mislila, da se jih  bom ob množici novoletnih kar malo prenajedla.
Kuvertica je narejena iz darilnega papirja, izrezana srca pa sem premazala s svetlečim roza premazom v tubi. Tisto srce na kuverti (kot gumb) pa je domače izdelave, iz zadnje peke fimo gumbov. Povezala semga s papirno vrvico. Tiskan dodatek z mini februarskim koledarčkom pa sem oblikovala računalniško in na njem zgolj s pisalom obkrožila številko 14.

7 komentarjev:

  1. Ja, tudi jaz zjutraj mislim, da so nam nastavili barikade, samo zato, ker na 5-ih metrih nimamo ograje...Dva ata popolnoma zasuta, sploh ne vem, kako jih bomo odkopali. Ponovoletno darilo naše cestne službe.

    Čestitka pa enkratna. Tudi jaz najraje uporabljam trakove, se mi zdi, da sploh ne znam narediti papirnatega izdelka brez njih, gumbe pa rada delam, pa ne znam prav uporabiti...

    No, pa upam, da boste kup spremenili vsaj v sankališče...mislite še na mnogo Slovencev v podobni situaciji.

    OdgovoriIzbriši
  2. krasna voščilnica!!

    kar se pa pluženja tiče je pa vedno tako da nekje je čisto ampak zato pa drugje zasujejo.
    no pri nas sploh ne plužijo pa imamo prav tako vse zasuto ker pa noben od stanovalcev tudi kida ne :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro jutro. Jaz sem imela svoje snežno doživetje včeraj od Maribora do Mute. Potrebovala sem skoraj 2 uri, saj smo se lepo vozili v koloni 40 in to po cesti, ki nikakor ni izgledala kot cesta, ker sploh nisem videla cestišča, po čistem snegu smo se vozili. Zadnji klanec do hiše pa mi zaradi popolnoma nesplužene ceste ni supelo zvoziti, ampak je na to fant uredil zadevo. Kaj pa nam je ponoči naredil plug, pa še sploh raje nisem pogledala. Imam ravno balkon tako, da ne vidim na cesto, mi zakriva pogled. Si bom raje pustila to veselje še za kasneje.

    Vidim, da te je že lepo potegnilo v izdelavo čestitk za valentinovo in mi je všeč tole pisemce, koledar in ta gumb iz domače peke. Jaz se nekako ne znajdem s trakovi, saj če si opazila jih ne uporabljam veliko. Mi gredo bolj od rok vrvice. Ti pa jih vedno znaš umestiti na čestitko. Tako je in tako mora biti, kajti tako je vsaka od nas unikatna.

    OdgovoriIzbriši
  4. A tko so vas zabakadirali!!!!To bi morala pa poklicat na službo za pluženje, pa najuredijo!Jaz bi že, sem bolj zoperna, kar se tega tiče.
    Čestitka je pa super lepa!

    OdgovoriIzbriši
  5. hmmm ... mene je pred parimi dnevi uščenilo v križu - sicer ni tako hudo, da ne bi mogla opravljat vsakdanjih opravil, saj bolečino dokaj obvladam s tensom, vendar se ne upam skidati snega. Pa sosedje ga tokrat tudi niso niti okoli svojih avtov in se moraš zato pošteno potruditi, da prideš z dvorišča.
    Ma sej ga bo kmalu pobralo :))))))

    Si me pa spomnila na valentinove srčke :))) bo treba delat :)))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika