nedelja, 10. januar 2010

Ptice in fimo srca

Oh...tole me resnično nekako ubija. Ko je glava zaradi bolečin brez idej, le polna vsega drugega......pa se oziram za izzivi in potem v njih nekako izgubim.Ne vem, no.....imam takšen občutek, kot da nisem naredila popolnoma nič, samo celi dan vrgla nekam proč.
Delala sem po izzivu na My Grafico
Prvo je bilo nekako tako: Out with the Old, In with the NEW. Hmmm???
Sploh mi ni jasno, če sem vse skupaj prav razumela in naveličano in utrujeno sem se zadeve lotila po svoje. List iz starega zveščiča, zmečkan in rahlo prebarvan, nekaj rjavih papirjev, potiskan paus, ki sem ga izdelala pred kakimi tremi leti, vrvice, blazinice za senčenje, kovinski napis Love in sveže pečena srca iz fimo mase.  Sem ter tja je ušla še kakšna poštempljana rožica. In priznam: notranjosti se še nisem lotila, ker sem preprosto izgubila živce. Po čisto lastni krivdi, ko se takole brezvoljna lotim sto in ene stvari in nobene (ali vsaj nekaj njih) čisto do konca ne izdelam.


Potem je bila na vrsti postavitev. Ta me je bolj razveselila. Ampak ne za dolgo, saj nisem in nisem našla prave postavitve. Je takšna kot je. Uporabila sem zastonjkarske motive iz povezave na njihovi strani. To mi je uspelo dokončati, tudi notranjost in po pravici povedano ne  vem, ali mi je všeč ali pač ne. Nekako tuja mi je.
Te ptice in vejice kar nekako niso hotele proč od mene. Na mizi, poleg mize, na omari......povsod sem jih videla in nekako preteče so me gledale, meni pa kar malo slabo ob pogledu na njih.

Pa sem naredila še eno. S prav takšnimi mukami kot prejšnjo. Ker imajo takšno temo na Crafty Creations, jo prijavljam tja.  Telih ptic imam za nekaj časa dovolj!

18 komentarjev:

 1. Meni sta pa obe čestitki zelo všeč.Slika je tudi zanimiva, ampak ne vem kam bi jo postavila:):):)

  OdgovoriIzbriši
 2. wow all your cards are beautiful, love everything about them, thanks for playing with us this week over at MyGrafico

  OdgovoriIzbriši
 3. Gorgeous cards, Marika:O) Love your pretty papers and great designs. Beautiful job!
  Thank you for joining My Grafico this week, good luck!
  Nancy;O)

  OdgovoriIzbriši
 4. Meni so vsi trije izdelki lepi, zmaga pa prva voščilnica, super je, pa čeprav ti nisi prepričana vanjo :) Saj bo jutri bolje..

  OdgovoriIzbriši
 5. niti na enem izdelku se ne vidi da si ga delala brez volje

  OdgovoriIzbriši
 6. This is fabulous! Great distressing! Love it! Thanks for playing at MyGrafico!

  Janna :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Kar se mene tiče, mi je zelo všeč kako si naredila tisto prvo zadevo s fimo srci. Zelo lepo si združila te papirke, srčke in vrvico. Ni kaj videt, da bi ti šlo težko od rok.

  Ptice pa le daj na stran za nekaj časa, če ti ne ustrezajo, bo že prišel čas, ko boš imela kakšno super idejo da jih uporabiš. Kar pa se tiče teh dveh čestitk, sta pa zelo všečni.

  OdgovoriIzbriši
 8. Ta prva je mega, tudi zato ker je drugačna in mi je ta stil všeč.
  Itak so pa vse tvoje stvaritve dobre.

  OdgovoriIzbriši
 9. Ti sicer napišeš nekaj, ampak tvoji izdelki te postavijo na laž. Ni jim videti ne bolečine (razen če vzamemo tisto vrvico kot simbol tega, da se samo še s tenko špagco držiš skupaj) in ne brezvoljnosti. Ko sem npr. jaz brezvoljna, ne nastane nič. N-I-Č. Ok, mogoče kakšna črna pacarija v dnevniku.

  OdgovoriIzbriši
 10. Dodatek po prvem stavku: K sreči in v tolažbo :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Fabulous creations hun!
  Thanks for joining in at My Grafico this week.
  Hugs,
  Teri x

  OdgovoriIzbriši
 12. Še en dokaz kako različno gledamo na stvari. Vsi izdelki so lepi, prvi pa je sploh totalno nor in se ne vidi prav nobena brezvoljnost - ravno nasprotno, super je!!! Meni se je že stokrat zgodilo, da tistega na kar sem bila ponosna sploh opazil ni nihče, nekaj kar sem pa mimogrede vrgla skupaj, je bilo pa zelo uspešno in občudovano.

  OdgovoriIzbriši
 13. Lovely to see your work at Crafty Creations Challenge! Thanks for joining us!!

  Saskia :)

  OdgovoriIzbriši
 14. all are fantastic :) and i really like the bird stamp.thanks for joining us on crafty creations this week :)

  OdgovoriIzbriši
 15. Thanks for playing along at Crafty Creations! Great projects - lovely ! Cheers Claire x

  OdgovoriIzbriši
 16. Beautiful card Marika!
  Thanks for joining us at Crafty Creations this week.
  Magda :)

  OdgovoriIzbriši
 17. Čudovite čestitke, ampak prva mi je pa noro všeč. Nekaj je na tistemu starinskemu papirju, vrvi in roza srčkih čemur se ne morem upreti. :)

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika