nedelja, 31. januar 2010

Dva zmešana dneva

Ne malo, ampak močno zmešana.

Tisti trenutki, ko me vržejo iz meni ustaljenega in ljubega ritma, postavijo vse na glavo in .....Seveda so to dnevi, ko niti pod razno ni možnosti, da bi kaj naredila.Vsaj kaj pametnega ne, še manj tistega ....za svojo dušo.  Je kot v kakšnem filmu, kjer nezemljani napadejo naš Planet, si ga prilastijo in pri tem počnejo vse sorte grozote in iz lepe in čudovite Zemlje naredijo pravo razdejanje, ki je za njih povsem običajno.

In če je zunaj naletavalo in naletavalo drobnih snežink izpod neba, jaz objavo začenjam s palmo, ukoreninjeno v mehki peščeni podlagi na kateri bi človek lahko kar ležal in ležal in nič ne počel.. Veliko, malce neobičajne zelene barve in celo tako zelo veliko, da se me sploh ne vidi, kako ležim pod njo in uživam v miru, tišini, toplih sončnih žarkih in nežnem valovanju morja.

Nastajala je tri ure.
Dan se je že prevesil v naslednji dan, kazalci so neumorno hodili svojo ustaljeno pot.
 
Vmes sem kakšno reč preložila, prestavila, umikala papirje, govice, krede.....

 
Pogled na otroški kotiček zgoraj in s sliko je prehod v moj del. Imam občutek, da vse bolj rinejo k meni in mi odvzemajo prostor.
 
In večna pot na stopnicah.....
Tole je bilo zgoraj, spodaj se je dogajalo čokoladno deblo.

 
In arheološko izkopavanje, ki nas je popeljalo v čas dinozavrov.


 Se vidi na fotkah, da je tudi moj ustvarjalni prostor recikliran, kot kar nekaj mojih izdelkov. Delovna površina je na tla položena stara omara, ki pa je meni super, saj pri delu (razen barvanja) vedno stojim.Omare so sicer lepe in praktične, ampak so pravzaprav odpadni materia sosedov. Škatle za voščilnice so predelane škatle reklamne postavitve za mentos bonbone. Pod belo staro zaveso pa se skrivajo lesene poličke, katerih nosilni elementi ob strani so kar stiroporne plošče za fasade. Pa saj jih vidim le jaz. 
Skratka...ukradli so mi dva dni!
In me prekinili pri izdelavi tega albuma.Sedaj niti ne vem, kje imam to spravljeno in kam sem dala vse dodatke, ki jih delam sproti, a dodam šele na koncu, ker je drugače težko delati zaradi pritrjevanja s 3d blazinicami.

3 komentarji:

  1. So se pa drugi zabavali med tem, ko so to počeli. Zdaj ti bodo dali mir :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi oni morajo bit malo kreativni :-) Bo pa čez teden več časa za album :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo slikico so ustvarili in čokoladno deblo izgleda tudi slastno.Kak dan je res zmešan, a ko pogledaš nazaj ugotoviš, da je bil lep in da se je moral zgoditi, tako , kot se pač je:):):)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika