sreda, 20. januar 2010

SP Color Combo #31


Tole je malo za intermeco. Z barvami, ki ti jih nekdo narekuje, predlaga. Na to sem pomislila ob Vladkinem komentarju, kjer je pisala o tem, kako določenih barvnih kombinacij nikoli ne bi drznili se delati, če ne bi bilo teh izzivov, ki nas usmerijo k nečemu za nas novem, neobičajnem, stran od naših postavljenih in uveljavljenih standardov. In takšno barvno kombinacijo so predlagali na SPCC v njihovem #31 izzivu: rdečo, aprikot in roza. Sicer se nisem poslužila tiste.....krvavo rdeče. Tu je malo odstopanja, ker mi nekako res ni šlo skupaj. Motiv izvira še iz lanskega prejetega bonbončka od Lulu. Mislim, da razen trakcev in dveh papirjev ter nekaj tagov, ki sem jih dala v hčerin album,  iz njenega bonbončka še nisem uporabila ničesar. No ja....štempiljke....te sem pa pozabila. Nekako ni prišlo na vrsto, saj me vedno kaj zapelje, odnese drugam. Fotografije sicer pokažejo malo drugačne barve, kakor so v resnici (pač ne znam fotografirati, s tem sem se že davno sprijaznila, pa čeprav mi ni to ravno prav in všeč -Hmmmmm.....lahko bi kar rekla, da je to ena od resnic o meni .) )Za sedem resnic o meni me je pocukala še Jožica iz Creatissimo, od katere sem včeraj dobila darilce in prav zanimivo je, kako se je v njem spomnila tudi na mojo najmlajšo in poleg priložila čudovito mini ovojnico, v kateri so bile raznovrstne poštne znamke za mojo najmlajšo -zbirateljico znamk.

In če je včeraj kdo razumel, da sem depresivna...Nisem.  Depresija je nekaj, kar si ob vseh depresivnih ljudeh okoli sebe preprosto ne morem privoščiti. In ravno ustvarjanje je tisto, ki me vleče ven, da pa le ne bi še sama zapadla. Mogoče bi svoje stanje bolj označila kot otopelo, močno podvrženo intenzivnim frustracijskim stanjem(ki jih vse prikrijem in se sama spopadem z njimi) in včasih (res redko) se rahlo spogledujem z napadi PM (panične motnje) iz povsem nepotrebnih  in nepomembnih razlogov. Ampak vse to je dobro (seveda ob predpostavki, da se ljudem dogaja še vse kaj hujšega).
Vidite: jaz velikokrat ob svojih objavah zapišem kar nekaj stvari o sebi, tako da sploh ne bi potrebovala posebne objave o tistih sedmih resnicah.

14 komentarjev:

  1. Vidiš, to pa sem vesela, da sem te spodbudila še na ta način, se mi prav fajn zdi :-). In tale tvoja čestitka mi je zelo všeč. Všeč mi je, kako si okvirila ta dva ptička in kako je iz strani vse skupaj 3D. Preprosta ampak lepa. Sem si kar shranila link od teh izzivov, še nisem poznala :-) Se mogoče kdaj prijavim. Meni je prava umetnost take roza papirje uporabit, ampak vse gre z malo izziva :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako je lepa!!!!Enostavna, ampak super. Motivček je zelo simpatičen in barve so super izbrane.Res mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepa je. Sploh motiv je kjuti kjut :)

    OdgovoriIzbriši
  4. adorable! thanks for playing along @ SPCC!

    Stacy-SP Guest Diva

    OdgovoriIzbriši
  5. This is really sweet! Thank you for joining us at SPCC.

    OdgovoriIzbriši
  6. what a *sweet* card!

    Emily-SP Diva

    OdgovoriIzbriši
  7. Pretty! Great use of the SPCC colors!
    Robbyn - SP Diva

    OdgovoriIzbriši
  8. Such a sweet card!

    Melisa-SP Diva

    OdgovoriIzbriši
  9. lovely card and great take of our colors
    IRIT- SPCC DIVA

    OdgovoriIzbriši
  10. Great stamp - so adorable!!!! Wonderful card :)

    Deanne - SP {Diva}

    OdgovoriIzbriši
  11. Beautiful card! Thanks for joining us at SPCC!

    OdgovoriIzbriši
  12. Very cute card. Have you checked out our new challenge blog. www.stampinroyalty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  13. i just SO love this! thanks for playing along with us! - heidi, sp diva

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika