nedelja, 3. januar 2010

Nagradica in simpatičen dečko

Najprej nagrada, ki sem jo bila zelo vesela.

Še tolikanj bolj, ker je prišla od Maje iz POLIPAP CRAFTER, katere delo resnično občudujem in se ji najlepše zahvaljujem.
Podelila naj bi jo naprej 12 drugim blogerkam, blogerjem. Ko sem pregledovala to nagrado, se je že vse zapolnilo. Zato naj jo vzame vsak, ki tako ali drugače spremlja moj blog. Sončna nagrada na današnji čudovit sončni dan.


Naslednji pa je trodelni album.

Trodelni....Se zloži na tri dele (tri fotografije), drugače pa je narejen iz enega samega daljšega konca kartona. Na obeh stranskih delih sem za osnovo uporabila šivanje s šivalnim strojem(nek prastar, ki dela samo ravno šive, pa še te bolj tako, tako...), v sredinskem pa naredila zgolj imitacijo šivanja. Tako sem se odločila, da dodam še zahtevajoč napis in tole slikovno zloženko prijavljam na ScrapFIT, kjer so bile zahteve po šivanju in točno določeni besedni zvezi.
Dodala sem še nekaj ročno izrezanih živali, nekaj sem jih naštempljala.


Gre za simpatičnega dečka Tima, ki ima rad živali. Tele so pravzaprav magneti z našega hladilnika, s katerimi se ponavadi igra, kadar je na obisku. Preprosto sem jih obrisala na karton in potem izrezala.


Ker je deček zelo, zelo živahno in radovedno bitje, so vsi dodatki lepljeni naravnost na podlago, da bodo tam tudi ostali.

Seveda pa bo poleg v dar dobil tudi tiste njemu tako ljube magnetke. K sreči sem imela še en paketek v rezervi.

6 komentarjev:

  1. That is awesome!!! Thanks for playing along at scrapFIT!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za nagrado!Albumček je pa tudi lušten!

    OdgovoriIzbriši
  3. Marika, tudi pri meni te čaka takale nagradica:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za sonček, lepo je zasijal nad nami vsemi. Prav veselo si okrasila ta mini album, ravno prav za malega navihanca.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tale trodelni album je pa super stvarca. Zelo lepo narejen.

    OdgovoriIzbriši
  6. This is such a great project, I love it! Good luck on the challenge!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika