ponedeljek, 27. april 2009

Prinesi mi cvet

Dober dan v nov teden, ki ga najbolj verjetno zaznamujejo praznični dnevi, šolske počitnice in pa pusto, deževno in rahlo hladno vreme. Škoda. Zaradi prostih dni, predvsem otroških počitnic, ki bodo tako prikrajšani za marsikatero vragolijo zunaj.

Sem zadnje čase bolj skopa z objavami, pa tudi besedami. Preprosto me preganja čas, takšno ali drugačno delo (šok je bilo nepričakovano beljenje računalnice, kjer si predstavljajte koliko kablovja je pri enem računalniku in to pomnožite s štiri.....HUH!, dodajte še 1x toliko ostale spremljajoče elektronike in po ugotovitvi naše najmlajše lahko organiziraš glasno doneč koncert na prostem), iščeš vsak trenutek suhega vremena, da lahko postoriš kaj zunaj, ali pa preprosto posediš in oči upreš v bohtečo naravo, ki se spreminja skorajda iz ure v uro. Ko že misliš, da jo boš kam ubral, pa si obiski podajajo kljuko na vratih in tako prenekateri večer utrujeno zaključiš z dremežem pred tv-jem. Sicer z dobrim namenom, da se samo malo odpočiješ, ali pa mogoče pogledaš nek film v celoti. Japajade!!! Odpade.

Tale voščilnica je nekje obležala nedokončana, saj sem želela za trak zatakniti točno ta cvet, pa ga v zmedi zaradi beljenja in prenašanje vse te krame sem ter tja ....nisem našla. Dogajati pa se je začela že nekaj časa nazaj, ko je bil nekje izziv, da je potrebno uporabiti dve štampiljke (rože z listi in ptiček s cvetom).Rožice sem odtisnila 2x in samo cvetova dodala preko spodnjega dela. Tudi ptiček je izrezan in dodan s 3d blazinicami.

Tako...sedaj pa nazaj med šaro. Za kaj drugega današnji siv in deževen dan ni. Meni se pa tako gre v živalski vrt. In cel teden naj bi bil tak :(

9 komentarjev:

  1. Lušna. In vedno znova občudujem tojo natančnost izrezovanja (poleg drugega,seveda)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je, tale ptiček mi je pa zelo všeč! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  3. Super čestitkica, deluje mi zelo nežno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna voščilnica, še dobro, da si našla cvet in jo lahko dokončala.

    OdgovoriIzbriši
  5. What a beautiful card Marika,l love the colours.

    Hugs Riet.x

    OdgovoriIzbriši
  6. Nadvse lustna voscilnica, se posebej pa mi je vsec pticka :) Cestitke, da si tako rekoc iz nic naredila taksno lepoticko :)
    LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno! Tega ptička imam tudi jaz, pa ga skoraj ne uporabljam. Pri tebi pa tako fajn zgleda. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa čestitka. ptiček in rožica ji dasta prav posebno nežnost.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika