sobota, 18. april 2009

Priprave na tople dni

Danes bo dan bolj prijazen kot včerajšnji. Vsaj pravijo tako in jaz jim verjamem, da za vsakim dežjem posije sonce.

Ampak kot prvo ena voščilnica, ki mi ni ravno najbolj všeč. Ta motiv je res malo čuden. Ali pa ga jaz ne znam prav uporabljat. Delana je po predlogi na ICSketch#12.
Po drugi strani pa sem nekako ugotovila, da sem zelo "zacementirana". Predlog se držim kot pijanec plota. He, he , he.....


No, naredila pa sem si še tole prenosno škatlo, torbico. Sem namreč zelo mobilni človek, z dvema še dosti otročjima podmladkoma in ker se pri nas na vasi nič pametnega ne dogaja, jo dostikrat kam mahnemo. Potem pa minevajo ure, ko se pojata sem ter tja, jaz pa.....Včasih berem, včasih rišem, kakšnih križank se lotim, ali pa včasih zgolj dolgočasim. Tale mini torbica mi bo kdaj pa kdaj prišla prav. Samo zagrabim in gre z menoj. Ni nič posebno dekorirana, znotraj so kar goli papirji in kartoni, na spodnjem delu (ta, ki leži na mizi) pa preprosto bela, da nanj lahko položim prazen list ali pa motiv za barvanje.
Škatla/torbica stoji prosto, tako kot je videti na sliki. Za zapenjanje pri prenašanju, pa sem si naredila kar zapenjalo na mačkast trak.
Toliko za danes. Sedaj pa Ani pomagat pri osnovah, ker hoče svojo torbico, samo manjšo, potem pa na nakupovalni potep v mesto. Upam, da ne bo gužve.

9 komentarjev:

 1. Čudovita čestitka, tudi jaz se držim podloge kot je! Škatla je pa fenomenalne, si moram tudi jaz tako škatlo umisliti! Lp, Moni

  OdgovoriIzbriši
 2. Kakšna super ideja za škatlo! ..tole bi pa tudi meni prav prišlo .

  OdgovoriIzbriši
 3. Super dobra in koristna škatla, spet nova ideja. Hvala.

  OdgovoriIzbriši
 4. Hi Your card is `beautiful` .... ...Great to see you at I_C_S `Thanks` for joining in...
  Have a lovely Sunday:)♥

  OdgovoriIzbriši
 5. WOW it's absolutely beautiful Marika. Love that sweet image. Fantastic job well done and thank you so much for joining us at ICS! :)
  ♥Dawn♥

  OdgovoriIzbriši
 6. Lovely card ! Great take onthe sketch this week !

  OdgovoriIzbriši
 7. Oooo, kok super škatla, tole bi pa marsikatera od nas rabila :)
  Uhh, koliko ur sem povsem nekoristno presedela kje na kakem igrišču :(

  OdgovoriIzbriši
 8. very unique. I love the paw prints!

  OdgovoriIzbriši
 9. ajme, tista torbica z barvicami. Kulska ideja. Bravo!

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika