ponedeljek, 27. junij 2011

Amerikanke - čisto in preprosto

Vse bolj me privlačijo čiste linije, nič kompliciranja, malo plastenja, malo ali nič dodatkov.... Seveda pri voščilnicah. Pri albumih je zgodba povsem drugačna.
Sicer današnje navkljub temu, da je še vedno junij, niso nič posebno zložene. So pa nekako tiste sorte, ki jih bolj malo delamo in so zaradi tega tudi posebne. Sama jih poimenujem kar po kuvertah  - Amerikanke.
Brez kompliciranj, tri v skupinici (stara navada, ki se je ne otresem tako zlahka), vse tudi z delno izdelano notranjostjo, nekim elementom na kuverti.

6 komentarjev:

  1. Zanimivo, pri meni bilo verjetno obratno, bi imel album manj, pa čestitke več :)) Ja, še ena variacija na katero se pozablja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi amerikanke ti uspejo in so krasne. Čisto dovolj je na njih, da so zanimive in ne preveč puste. Manj je več, še vedno velja :)

    OdgovoriIzbriši
  3. vedno občudujem tvojo izdelavo kuvert....sama sem za to preveč lena in kuverte enostavno kupim, pa čeprav niso vedno "po jusu" z voščilnico

    OdgovoriIzbriši
  4. Prva je odlična .... vse od postavitve do barve, zelo lepo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Super so in še po polžji pošti jih lahko pošlješ ;) Lepo da okrasiš tudi notranjost in kuverte, se mi zdi kot pika na i (no 2 piki ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika