petek, 17. julij 2009

22 let življenja......(2)

Album se odvija in trenutno imam obdelanih že kar nekaj fotografij. Sicer imam malo sreče, da kakšen list lahko pokažem, saj je hčera na morju in s 150% gotovostjo lahko trdim, da "babnice" (so šle same prijateljice) nikjer ne dostopajo do spleta.

Stran, kjer je z eno samo fotografijo zaznamovano 6 let njenega vsakodnevnega življenja (od ponedeljka do ponedeljka, vse vikende....širom po Sloveniji in tujini). Mapo, kjer so fotografije tega obdobja ima in to opremljeno z množico podatkov, zato tu samo ena fotografija. Svetlo zeleni ozki deli so namenjeni, da bo sama vpisala imena teh osmih igralcev, ki so tako ali drugače močno oblikovali njeno življenje. Tudi tragično, saj se je ena od igralk leto po tej posneti fotografiji pri vračanju iz odprtega turnija Slovenije smrtno ponesrečila.
In pa solze, ki jih je pretakala, ko je morala po 6 letih prenehat igrati, saj so bile bolečine zaradi gensko prekratkih vezi (predvsem v obeh ramenskih obročih) nevzdržne pri obremenitvah.
Trenutki enega od tistih "trpastih dni za dve urni odklop", ki se vsako leto kar nekajkrat dogodijo. Skakanje po trampolinu, pijača v priljubljeni bljižnji piceriji.
Prostor za malo več pisanja sem tule rešila s temle tagom vtaknjenim v žepek.

Še eden od dnevov, ki se vsako poletje tudi velikokrat ponavlja, že vsa leta. Takšne ali drugačne vragolije ob reki Savi.

Tule je ena od možnih izpeljav, kako se vsaj malo zaščititi pred žgočimi sončnimi žarki.

Izbrala sem takšno fotografijo, da sem zajela tudi druge ljudi, ki se sicer v njenem življenju ne pojavljajo ravno vsak dan. Tu gre za sošolko, prijateljico iz srednje šole, ki je večkrat "vedrila" pri nas.

Tudi tu sem prostor za pisanje rešila s tagom.
Kar nekaj papirjev je iz Memorisa, nekaj dodatkov (kot tile tule) izvira še iz bonbončka, ki sem ga že zelo dolgo nazaj zadela pri Lulu.

Drugače pa je pri teh listih albumov meni všeč, ker lahko porabiš toliko narzličnejših ostankov, za katere drugače ne veš, kam in kako bi jih umestil.

Ker je album preobširen, sem se znašla tudi takole:To je spodnji del lista z eno fotografijo iz srednje šole. Iz tega obdobja namreč izvira okoli 500 fotografij (samo okoli 250 jih je iz dveh raztav, kjer je bila soorganizatorka tudi hčera). Pod fotografijo sem izdelala takšen žepek in vanj bom vtaknila cd z vsemi temi fotografijami.

Sedaj pa novim zmagam (beri: novim listom albuma) nasproti. Jutri je že dan D. Malček sanjam, da bo mogoče poklicala in rekla, da se za kakšno noč , na kateri izmed žurk ustavijo še na slovenski obali.

3 komentarji:

  1. Tale album bo res obširen in fenomenalen-lepo!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaj naj sploh rečem ob tem čudovitem izdelku, ki še vedno nastaja. Prekrasno, narejeno s toliko ljubezni in občutka za celotno stvar. Nepozabno darilo, aktualno za zmeraj. Super!

    OdgovoriIzbriši
  3. What a beautiful layout Marika,l love the papers and colours.

    Hugs Riet.x

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika