nedelja, 3. marec 2013

Škatlična objava

Mislim, da sta že bili ene dve takšni objavi, s takšnim naslovom.
Kar nekaj jih pride izpod mojih prstov. Več njih enakih. Kot na prvi fotografiji. Te so namenjene za predstavitev izdelkov. Zato tudi tista zareza spredaj, saj smo želeli, da skoraj ves napis na embalaži ostane viden brez dodatnega premetavanja po škatlici.
Pa ena na hitro. Pet minutna ... jim pravim jaz. Ko pokliče soseda, pa pove kaj misli noter vtaknit in barvo, poiščem hitro še kako že narejeno rožico in že se spravi od hiše.
Takole nekako pa na kupčku plaščki pokrovov za otroške škatlice.
Iskanja v črnem, pa vendar z rahlim pridihom erotičnega (za spodnje perilo).
Kaj smo že spravili (hčera) v tole škatlico, se sploh ne morem spomnit. Je tudi ena od onih - tikpredzdajci hčerinih noročil, ko že skorajda na dvorišču čaka s prižganim avtomobilom in se dere, da se ji mudi.

Je pa velikokrat pri škatlicah tako, da ljudje iščejo najcenejšo možno rešitev. Mnogim običajno ni jasno, da za škatlico potrebuješ velikoooo papirja/kartona in da glede na to, ne more biti na pol zastonj. Spet drugi mi včasih pošljejo fotografijo kakšne druge ustvarjalke, da bi imeli nekaj takšnega. A nekaj takšnega je prav tako drago, kot pri drugih ustvarjalkah. In na koncu se odločijo za njih cenovno ugodno varianto.



5 komentarjev:

  1. Škatice zahtevajo res veliko materiala, natančnosti, kje je še okrasitev... Tebi vedno znova in znova uspeva...pokrovi otroških so takooo nežni... tale zadnja varianta mi je tudi zelo zanimiva!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nekateri ljudje res nimajo predstave koliko materiala in dela je to. Jaz vedno znova občudujem tvoje škatle in neverjetna mojstrica tega si.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zagotovo je s škatlicami veliko dela. Meni se zdijo prezapletene,potrebuješ veliko natančnosti, sploh pa se i zdi, da moraš bit ustvarjen za škatlice :) . Ti si zagotovo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ane, kako si ljudje ne predstavljajo koliko dela in posledično stroškov je s škatlicami. Sem imela zdaj že parkrat primer, ko so rekli, pa naj bo v nekakšni škatlici... In jim povem, da nekakšna škatlica stane toliko in toliko, da ne more biti zastonj, ker niti ni na hitro :P Pol pa šok, a tolk je to :O Hehe, no vsaj nisem edina ;) Lušne škatlice in izdelki v preteklih objavah! Koliko ur ima tvoj dan?

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika