petek, 29. marec 2013

Papirnate košarice

Veste kaj se mi je naredilo včeraj? Začela sem pisat objavo in kar zaspala zraven. To se mi pa tudi še ni dogodilo. Očitno je bil pravi recept za to fizična utrujenost, psihična izčrpanost na skrajni meji in vse vse skupaj začinjeno z dvema kosoma torte. Sem jo proti večeru rezala, pa so otroci rekli: Za koga je pa ta krožnik z dvema kosema? Moj! Pusti pri miru! Se zgodi.
Košarice kajne, sem zapisala v naslovu. Nobene tople vode nisem odkrivala. Samo naredila  z materiali, ki so prišli pod roke. Takole so pozirale tri različne velikosti. Za primerjavo koliko bi v njih npr. šlo pravih jajc. Še večkrat pa v njih postavljamo ali samo čokoladne dobrote ali pa po eno jajce/pirh in preostali del zapolnimo s čokoladnimi jajčki.
Ali pa drugače napolnjene....
Nisem se omejila na velikonočne motive, pač pa zgolj samo preprosto na rožice.  Lahko pa jih seveda porabimo za ta prihajajoči vikend.
Pa še malo drugčna izvedba in bolj "natur" videz. Zaradi pomičnih ročajev se lepo zložijo druga v drugo. Sedaj pa napad na nov dan. Sicer dežuje, ampak res mi ne bo treba veliko hodit po dežju. Ga bom bolj zgolj opazovala skozi okno.

9 komentarjev:

 1. Iiii, tudi sama sem letos delala takšne košarice za pisanko :) Tvoje se zelo,zelo lepe!

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovite so! Jaz pa letos nisem naredila niti ene velikončne stavri :-( mogoče naredim vsaj kakšno košarico za malo nečakinjo :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Tele košarice so super uporabne, mi jih delamo tudi ob božiču, pa za dan žena, pa za kak rojstni dan... Lušna embalaža za kako malenkost, al pa tud ne, če so mal večje ;) Krasno ti gre od rok in papirja!

  OdgovoriIzbriši
 4. joj kako fletno pisane košarice si naredila! Všeč so mi zeloooooo :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasne so, tele natur so mi še posebej všeč

  OdgovoriIzbriši
 6. Prečudovite košarice. Krasna dekoracija. Ja, tudi to se zgodi, da zaspiš zraven :))) Spoči si v teh prazničnih dneh.

  OdgovoriIzbriši
 7. zelo lepe so tele košarice,lepe praznike in veliko počitka,da bo naslednji teden energija,lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Kako lepe košarice. Ne bi vedela izbrat katere so mi bolj všeč
  pa lepe praznike :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Great baskets! The flowers are perfect for embellishments. Thanks for joining us at Tuesday Throwdown this week!

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika