sreda, 20. marec 2013

Marec v delavnici (2)

Prva objava se je začela obetavno. Z lepo pospravljenimi pisali. To pa je trenutno tudi vse, kar je pospravljeno. Pridejo časi, ko je treba narediti bolj drastične reze(na vseh področjih življenja) in očitno je tako sedaj pri meni. "Stvari" kar letijo na kup in sploh ne vem, kaj je pametno postoriti prej in kaj tisto, kar naj postavim na stranski tir, na čakalno listo.
Tako bombastično je trenutno stanje. Po mizah, pod mizami, škatla preko škatle, po tleh ...... Hodim preko stvari, za polovico sploh ne vem kje kaj imam. Preseljevanje sem ter tja, nič mi ni všeč, vse je tako eksplozivno.  V glavi strašna zmeda. Ampak tole bo treba nekako spravit v red. Spraviti v vsaj takšno stanje, da mi bo malo manj najedalo živce.
Pred dnevi je bilo še takole pri drobnarijah. Sedaj vse raztrešeno, pomešano. Pač nezgoda, ki se lahko pripeti. Tokrat sem bila na vrsti jaz.
Še tale fotka. Tisti "skriti" prostori o katerih sem govorila. Spodnji deli omar so namreč na magnete.Na tej fotografiji v enem spodnjem delu spirale, v drugem delu škatla za delo z gibsom. Potem pa vse skupaj pokrito z močnimi magneti na dilcah.

Gremo novim zmagam nasproti. Prvo fizično, potem pa še psihično.

2 komentarja:

  1. Počasi pa bo tvoja delavnica prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf, kar velik zalogaj. Ampak ti boš to zmogla in potem bo tudi ustvarjati še večji užitek.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika