ponedeljek, 20. junij 2011

Swing

Danes, v zadnjem šolskem tednu te sezone, še ena oblika voščilnice, ki ne srečujemo prav pogosto: Swing card.

O njej nimam kaj dosti za napisati. Največkrat vidimo, da so osnove voščilnice poštempljane. Seveda jo lahko tudi prelepimo s papirjem, a je to veliko manj zastopano. Mislim, da tale način sodi v kategorijo tistih, ki jih dokaj z lahkoto naredimo.

Naredila sem samo eno za prikaz..
Preproste vijugice na osnovi - prvi odtis in potem brez ponovnega mazanja še en odtis. Motiv pa sem uporabila od Meljen¨s. Za popestritev pa dodan samo še rumen in oranžen satenski trak. Na koncu še imitacija šivov.

6 komentarjev:

  1. Nastal je krasen pregled nevsakdanjih čestitk in za to si zaslužiš najmanj en velik HVALA. Tako si bom lahko v bodoče lepo pogledala tvoje objave in razmislila česa bi se rada lotila. Tokratne so s temi barvami in motivi take sveže, poletne.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako dobrodošli namigi, za nas, začetnike. Vsak dan komaj čakam Tvoje objave.

    OdgovoriIzbriši
  3. Res si prava mojstrica, barvne kombinacije in motivi so prelepi in tudi jaz se ti zahvaljujem, ker si prikazala toliko različnih modelov in variant za izdelovanje čestitk. S čim nas boš razveseljevala v prihodnje...?

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole pa super izgleda! Prav primerno za kopirat, ko me bo papirnat virus zagrabil:):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimiva voščilnica ... že kar nekajkrat sem se ustavila ob njenem načrtu ... in kot vedno, ko sem jo hotla naredit ... je načrt čudežno izginil iz glave hehehhe ... kje sem jo na poti po internetu srečala sem pa sploh pozabila ... heheheh ... in tako čaka na svoj trenutek ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je najbolj fajn, ko umetnice papirja zapišete - jo je narediti čisto preprosto. Meni - totalnemu analfabetu na tem področju žal ne izgleda tako. Tudi ta je krasna.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika