sobota, 18. junij 2011

Malo proč od zlaganja -lepljenje kvadratkov

Človek se od zlaganja, zgibanja .... tudi utrudi. Vse te voščilnice in poleg je še v delu en album, kjer je tudi kar nekaj zgibanja.Vendar mesec junij še vedno ostaja namenjen malo drugačnim voščilnicam.Le malo predaha.
Tokratnih sem se lotila s kvadratki. Preproste, kot pač zahteva navodilo za Clean and simple cards/CAS: splošna urejenost in sledenje navodilom, veliko odprtega prostora, ena glavna kontaktna točka. Pri tem izzivu je bilo potrebno uporabit 9 kvadratkov v takšnih ravnih linijah.
Na vseh treh sem uporabila kvadratke iz iste kolekcije papirjev. Tudi postavitev nisem spreminjala in vsaki desno spodaj dodala napis. Na prvi penasta žaba.
Na drugi trikrat odtisnjena in izrezana rožica.
Na zadnji motiv morskega konjička, ki sem ga pobarvala z akvarelnimi barvicami in kasneje še posula z bleščicami.

Meni so te "čiste" voščilnice všeč. Ne mislim strogo današnjih, ampak na splošno. Izdelava? Če imamo res izdelano idejo - preprosto. Če ideja ni izdelana pa sploh ni tako preprosto. Pogled pregleduje pisane trakove, roka se steguje po takšnih in drugačnih rožicah .... človek se mora močno upirat :)

3 komentarji:

  1. Se popolnoma strinjam s teboj, preproste čestitke je velikorat težje narediti in tudi meni se roke kar stegujejo za kakšnimi dodatki. So pravi izziv in dobra ideja je vsekakor zelo dobrodošla in kot praviš, veliko olajša delo. Dobro si tole sestavila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so tudi take čiste voščilnice lepe. Tele tvoje pa so še vesele.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čeprav meniš, da je preproste čestitke težko ustvariti, je to tebi uspelo v nulo!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika