sobota, 04. junij 2011

Črno belo - škatlica voščilnica

Pa bom kar začela z eno od darilnih embalaž, ki je hkrati tudi voščilnica. Takšnih sem sicer naredila nekaj albumov, tokrat pa brez kombiniranja za fotografije, pač pa preprosto samo zapolnjevanje z motivi.Če bi me kdo vprašal kaj je lažje delat, bi težko odgovorila. Ali pa tako: za vsako od teh stvari moram bit v elementu. Lahko bi nekdo nekaj podobnega želel čez recimo 5 tednov, pa bi se mučila, da bi spravila skupaj.
Škatlica ... še vedno ona izmed tistih, ki so velike 10x10x10cm. V belo črni izvedbi.
Zelo preprosto, z belim kvadratom v sredini za tekst. Vsi črni so embosirani s pikasto srajčko in potem na njih lepljeni beli dodatki.
V sredini ostaja prostor za darilo, voščilo pa je vidno, ko darilo dvignemo. Povsem preprosto. Če bi imela čas, bi se potrudila tako kot nekako tule, pa ga žal nimam. Del motiva iz notranjosti se vedno ponovi na pokrovu škatlice.

5 komentarjev:

 1. Tašna voščilnica-škatlica je zelo pripravna zadeva in omogoče veliko kreativnosti in še zanimiva in praktična je, ker se da vanjo kaj spraviti. Zelo lepo si jo naredila in ta barvna kombinacija jo naredi elegantno.

  OdgovoriIzbriši
 2. Takšna škatlica, ki je hkrati voščilnica je pa res krasna ideja. Dva v enem!

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo elegantna, lepo izdelana ... super. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Super ideja in krasna izvedba. Črno bela kombinacija je vedno elegantna. Vsaj meni.

  OdgovoriIzbriši
 5. super ideja in elegantno narejeno

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika