sreda, 8. junij 2011

Škatlici voščilnici -marelični odtenki

Vlaga, vlaga in še 1x vlaga. Počasi se mi že dozdeva, da se spreminjam v spužvo, ki  s svojo močjo vpijanja popije prav vso tekočino na tleh, v zraku .... še tisto, ki ji sploh ni uspelo še priti do zemljskega površja. Mislim, da me že dolga leta vsa ta vlaga ni tako zelo motila kot v letošnjem letu.

Po črno beli, ki sem jo naredila prvo, tokrat drugačne barve, drugi motivi. Potrebovala sem barve v tem sivem in turobnem vremenu, ko mi je nekdo "ukradel" zgodnje jutranje ure (kdo drug kot mačja mrcina, ki misli, da bom nekje nepremično sedela/ležala in ga pestovala) in tako se že dan začne bolj klavrno, ko se trudim, da ga na razne finte prenesem naokrog in mu pobegnem vsaj za kakšnih 20 minut. Dokler me ponovno ne najde.
Sama velikost je enkrat zasidrana na 10cm, drugič pa na 9 cm. Takšni so bili že narezani konci papirja, pa sem jih kar porabila.
Tokrat sem se odločila, da pisanju namenim malo več prostora. Tako sem pri prvi uporabila v sredini le obrisan papir, levo in desno pa dodala še okrasna kroga s črtami. Pri drugi pa  sem medlo poštempljala vogale treh kvadratkov, senčila in tako je tudi dovolj prostora za pisanje.
Želim si čarobne paličice, ki bi odčarala vso to vlago. Saj ni nujno, da posije sonce, da je strašno tolplo.... le vlaga naj gre proč.

8 komentarjev:

  1. Pri tebi se padogaja, kot vedno. Par dni me ni naokoli, pa imam že cel kupstvari za pogledat. Lepe škatlice nastajajo. Včerajšnja voščilnica mi je bila pa tudi ohin sploh.
    Mačja mrcina pa te ima rada. Izkoristi te trenutke cartanja zase

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasne škatlice in zanimivo narejene! Lepe so :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja z vso to soparo in vlago pa je letos res križ. Človek je čisto munjen od nje :) Škatlici pa Sta lepi in všeč mi je ta razgibanost rožic.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vlaga je res nadležna..., ampak na tvojih izdelkih tega ni videti:))), kar nekajkrat sem že opazila iste štampiljke, kot jih imam sama in všeč mi je, kako lepo jih uporabiš, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni škatlici in ta marelična je tako njami.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepi škatlici - voščilnici sta nastali. Upam, da sta pregnali turobnost.

    OdgovoriIzbriši
  7. To čarobno paličico tudi jaz takoj vzamem - tisto za odpravo vlage in tisto, akr priznaj, ki jo imaš skrito in s katero tako lepe stvari pričaraš..res lepi sta škatlici!

    OdgovoriIzbriši
  8. spet super škatlica-voščilnica. o vremenu in vlagi pa ne bom zgubljala besed :(

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika