ponedeljek, 6. september 2010

Ko ni prave ideje

Spet eno od naročil iz spiska moje hčere. Ampak tole pa ni šlo in ni šlo.
kotno knjižno kazalo
Že v soboto sem začela iskati idejo. Brezuspešno. Do včeraj do 10ih zjutraj, ko je bil že zadnji čas, da začnem z delom, saj se je takoj po zgodnjem kosilu že odpravljala na praznovanje. 
preoblečen črtas blok
Če ne bi.....bi.....
voščilnica

Ja, kaj neki drugega, kot vse skupaj zabrisala proč ali vsaj nekam odložila. Prav nič mi ni šlo od rok in takšno mučenje pri delu že dolgo nisem doživela.
komplet
 Šele ko sem vse skupaj takole fotografirala, sem se malo potolažila, da pa le tako na kupu še nekam zgleda.
spravljeno v škatlici
Ko sem pet minut pred zdajci še delala škatlico, sem bila prepričana, da se bo nekaj podrekalo in bom škatlico čisto sfalila(tudi nisem več imela moči, da bi jo še kaj drugače okraševala, kot pa zgolj s trakom in napisom, ki sem ga že prej pripravila, drugače še tega ne bi bilo). Ampak je šla skupaj in tole darilo od doma. Mislim, da bom tole cvetno štampiljko kar nekam skrila, da je nekaj časa ne bom videla, ker me kar navdaja s preveč negativnosti.

4 komentarji:

  1. Meni pa je kompletek prav všečen.
    Je pa res, da včasih teče vse gladko, včasih pa se nam zdi, da nam nič ne gre. Bo že bolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasen komplet je nastal, zelena in roza...kdo bi rekel, d ati 2 barvi tako lepo dopolnjujeta druga drugo.Superca!

    OdgovoriIzbriši
  3. O, ja, tudi pri meni je tako, če kaj ne gre. Nesrečnost z nekaj slabe volje. Ampak, vedno pa res ne more biti vse popolno, a ne-da-da-ne?

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se zdi pa tale komplet fantastičen!!!!Ti še kar večkrat uporabi to štempiljko. Zdaj je ona matrala tebe, zdaj jo pa ti zmuči, do onemoglosti. Boš videla, da se bo vdala:):):)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika