ponedeljek, 1. marec 2010

MODRO IN BELO.......Tag baby album - razbijanje urejene notranjosti

 Po vseh neljubih pripetijah in včerajšnjemu poznemu praznovanju, nekako čutim, da se bo mogoče življenje vrnilo v stare in ustaljene tirnice. Mogoče..... Že ponovna vrnitev v šolske klopi bo k temu kar nekaj doprinesla. Čeprav naš dijak seveda še ostaja doma, po včerajšnjem prihodu iz bolnice.

MODRO IN BELO.....Tag baby album - razbijanje urejene notranjosti


V prejšnji modro - beli objavi sem zaporedno urejala notranjost. Ob tem se vedno spomnim na mojega žlahtnika, ki mu je zelo ljuba besedna fraza "Red in disciplina!" . Tako da današnja objava prav gotovo ne bi bila všeč njegovi težnji k urejenosti.

 
Nobene novosti nisem uvedla, nič pretirano spreminjala.....le: razmetala sem urejene notranjosti iz zadnje objave na to temo. Nekje samo s postavitvijo, drugje s postavitvijo in dodajanjem različnih elementov (srca in zvezde zgoraj).

 
Pri tej zadnji sem uporabila lepljenje temnejših papirnih trakov preko svetlejših
Kar je novega proti prejšnjim z zaporedno urejeno notranjostjo je to, da sem pri drugi uporabila tudi pricking ali okrasno luknjanje papirja.

3 komentarji:

  1. Meni se dopade tvoja neurejesnot pri tag-ih, jih naredi razgibane :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ni kaj tbi leži belo- modra.Urejenost ali ne , pa je tako vseeno.Tebi vedno rata narediti lepo!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajoj, jaz se nikakor ne morem priklopit na modro-belo! Žal! (Ti prav zavidam tvoj zagon!!) Jaz sem bolj prijatla z modro poleti ali pozimi, tako da še čakam, da me bo prijela...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika