sobota, 6. februar 2010

Iz živalskega sveta

Se tudi vam dozdeva, da sem zadnje čase neverjetno "hiperaktivna"? Kar nekaj jih je , ki tako pravijo.
Tisto o hiperaktivnosti sem postavila v navednice, saj moj znanec (priznan psiholog) strogo poseže v to izgovorjeno ali napisano besedo in hiti razložiti, kako hiperaktivnosti ni, je ne priznava. No ja...potem naj bo pa kakšna druga beseda, ki se je sedaj ne spomnim. Čeprav (ta beseda je pri meni pogosto na besednem repertuarju) ......spet nek naš pevec prepeva......saj z imenom ne spremeniš stvari. Kakorkoli..... Danes malo medvedkasto. 
 Zanj in zanjo
Ste vedeli, da obstaja blog z izzivi, kjer glavno vlogo igrajo medvedi? Res je! Na Just Cute Bears Challenge so medvedi tisti, ki izoblikujejo celoten blog. In v tem tednu je bila tematika  "Congratulations".   Mislim, da moje dva medveda kar sodita v to kategorijo. Kako in zakaj pa govorita kar sama. Z njima sem se nekako tudi vrnila....lahko bi rekli "na kraj zločina", saj je bila 3d tehnika ena mojih prvih, ki sem jih uporabljala bolj na "široko". Za podlago sem vzela prelivajoč karton in ga rezala tako, da je za fante bolj modro zelen in za deklico med rdeče rumenimi toni. Motiva pa sta popolnoma enaka (k sreči že dolgo izrezana in je tako delo šlo hitreje). Dodajala sem samo še nalepke. Se mi je to zdelo nekako "fajn". Otroci imajo to radi. Ste vedeli, da po šolah celo vlada prava pravcata zbirateljska vojna, kjer se zbirajo in menjajo nalepke? Ko jih naša nosi domov, včasih prav stokam in jokam, ko vidim, kakšne lepotičke se znajdejo med njimi. 
Pa proč od medvedov , v čisto drug svet, kjer vladajo krila (hmmm....čeprav so obstojali tudi Leteči medvedki).

Nekaj s krili so želeli na Crafty Creations in pa pri  Pollycraft.
Motiv je digi stamp in prihaja iz Lost in Paper Scraps, kjer ima Dawn kar nekaj čudovitih motivov. Moja čebelica definitivno ima krila. V lanskem letu jih po nižinah ni bilo videti prav veliko, čmrljev sploh ne, ose pa....teh je bilo na pretek. Kar osje leto bi lahko poimenovala lansko leto.

In  za konec bi vam rada še povedala za eno včerajšnje odkritje. Pri urejanju neke spletne strani, sem povsem čisto slučajno naletela na  tri slovenske spletne naslove, kjer so brez moje vednosti uporabili moje fotografije. Kot npr: ta in ta atelje organizira delavnico izdelovanja unikatnih voščilnic. V vabilu pa fotografija nekih mojih voščilnic??? Za njih še nikoli nisem slišala. TO je en primer In ne mislim jim delati še dodatne reklame. Pazite na svoje fotografije! 
Ps.: očitno sem hiperaktivna  tudi pri pisani besedi.

10 komentarjev:

  1. Meni je pa všeč, da si hiperaktivna, polna energije ali multiustvarjalna, kakorkoli bi to že etiketirali. Lepo je videi vse tvoje kreacije! Sploh 3D smo enkratne.
    Upam, da te hiperaktivnost ne mine tako hitro:)
    Kar se pa fotografij tiče, pa je to nesramnost na kvadrat. Kititi se s tujim perjem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi meni so všeč ti medvedeki in dopade se mi ta tvoj 3D stil. Ti le nadaljuj s svojo hiperaktivnostjo, je fajn.
    No, to s fotografijami je pa prava sramota. Če tisti/a, ki je imel/a delavnico, ni imela 3 svoje čestitke, da bi jih slikali za vabilo te pa tak brezveze. In da grejo uporabit kar tvoje, prava svinjarija, ne morem drugače rečt. Kaj si jim kaj pisala, mogoče?

    OdgovoriIzbriši
  3. 2 very cute cards..l love em both

    thanks for joining us at pollycraft

    sue
    xx

    OdgovoriIzbriši
  4. They are great, thanks for playing along with Just Cute Bears this week. Hugs Ali x

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautiful set of cards, cute bear!
    Thanks for joining us at Just Cute Bears x

    Jenny x

    OdgovoriIzbriši
  6. 3d tehnika je res enkajposebnega, medvedki so čudoviti, čebelica pa simpatična!

    OdgovoriIzbriši
  7. thanks for joining us on crafty creations this week with your super cute creation :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Two gorgeous cards, so cute and lovely colours.
    Thanks for joining us at Pollycraft & good luck.
    Hugs Emma x

    OdgovoriIzbriši
  9. fabulous creation! thanks for joining in with us at Just Cute Bears. hugs, annie x

    OdgovoriIzbriši
  10. Wonderful wings project - thanks for playing along at Crafty Creations! Cheers Claire x

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika