ponedeljek, 8. april 2013

Modna torbica kot darilce

Nekje drugje sem v zadnjem mesecu večkrat s fotografijami prikazovala moj pogled skozi okno. Čeprav doma v majhnem kraju, nekje bogu za hrbtom, sem se v tem času večkrat počutila, kot da se dogaja toliko vsega, kot bi skoraj živela v velikem mestu. Ali še bolje povedano: imela sem občutek, da se zunaj dogaja takšno, kar  ni povsem običajno, ne sodi ne v ta čas in ne ta kraj. Čeprav zadnje dni več ali manj izpod neba nežno pršijo dežne kaplje, pa sem le po dolgem času dobila občutek (prvič v tem letu), da se je končno začelo zunaj nekaj dogajati v smislu prebujanja narave.
 Posegla sem po barvah,ki so mi ta trenutek po doživljanju, pričakovanju ... še nekako najbližje. Pri The Play Date Cafe imajo tokrat v "špilu" zelo podobno barvno kombinacijo.
Cappuccino...Slate...Burlap
Barve kapučina, kamenja ......
Pri D.R.S Designs Rubber Stamps pa je tematika  Paper Flowers.
...use a recycled or re-purposed item on your projects pa pri The Paper Players.
Uporabila sem ostanek raztrgane kartonske škatle, mrežico za "zidarsko malarske posle", malce bele akrilne barve, kamenje pa sem posnemala tako,da sem siv karton premazala z lesnim lepilom in posula z mioksom (črno srebrn droben prah, ki ga malarji dodajajo v barvo, da pričarajo malček starinskega videza).
Osnova tele "torbice" je še vedno predloga iz prejšnje objave (rumena torbica), le da je tokrat zunanja obdelava drugačna ne samo barvno, pač pa tudi kompozicijsko.
12 komentarjev:

 1. Idej ti pa res ne zmanjka. Čudovita torbica :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Kolk lušna torbica! Bom ukradla idejo za kakšno malo darilce, ker velikih se mi glih ne bi dalo rezat ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Oh this is gorgeous!! Love all those flowers and butterflies!! Thank you for playing along with us at DRS Designs.

  OdgovoriIzbriši
 4. Wow! This is amazing! I love the way you used the cardboard, and all of the flowers, greenery, and butterflies are arranged in such a pretty way. Thanks for joining us at the Paper Players this week!

  OdgovoriIzbriši
 5. O, kako srčkana darilna torbica. Sporočam ti, da te na mojem blogu čaka nagrada. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Really pretty little carrier :)Love all the layered flowers and your butterflies.
  Best wishes,Nessa ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. Oh my word, this is amazing! Just STUNNING! I love the texture and the white inked edges. So glad you could join us for this week's Play Date Cafe Challenge!

  OdgovoriIzbriši
 8. Very cute bag. Thanks for joining the DRS designs challenge.

  OdgovoriIzbriši
 9. This is just lovely...I like the color scheme and your little bag is very pretty! Thanks for sharing this with us this week at the Paper Players!

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika