sreda, 30. december 2009

Ljubezenski mafini

Prazniki še niso končani in če povem čisto po pravici, mi prehod iz starega v novo leto že leta dolgo ne gane več prav posebno. Včasih se naredi tudi, da ga prespim.

Največkrat pa seveda vztrajam zaradi majhnih bitij, ki so ponavadi neumorna in njihove učke nestrpno pričakujejo kakšne lepe rakete, ki si jih ogledamo kar iz terase. Prižgeta še kakšno svečko in...potem mama prav kmalu zaspi.


Preprost motiv (od ne vem kod izvira) na štirih voščilnicah, vsakič malo drugače.


Fotografije vsake posamezne (tudi z notranjostjo) pa tukaj

PS: za one harmonika mape iz zadnje objave sem bila prepričana, da se jih na naših blogih kar nekaj pojavlja, pa sedaj nimam časa, da bi jih iskala. Bom ob prvi priliki napisala mere (ker tisto kar piše v mojem bloku, verjetno ne bi nikomur prav nič pomenilo in sem že hotela to čečkarijo za štos slikati).

3 komentarji:

  1. Prav luštne mafinasto ljubezenske:):):)Pa tudi notranjost si uredila, zelo pridna!

    OdgovoriIzbriši
  2. Very beautiful :))Happy New Year !!!
    *hugs -Peninia

    OdgovoriIzbriši
  3. Škoda, da nisi slikala tvoje čečkarije :-) Ja, če boš kje našla kak link, te bom lepo prosila. Za tiste mape harmonike imam en tutorial, ampak ni ista zadeva kot to, kar si ti naredila in mi je res zelo všeč. Mafini so luškani in verjamem, da paše delati kaj druga kot pa božično-novoletne čestitke. Jaz mislim, da si bom ta vikend vzela nasploh malo prosto in si odpra kakšno dobro knjigo in pogledala kak dober film. Skok v Novo leto pa tudi mene ne gane več kaj dosti. Že tri leta ga preživljama skupaj s kolegoma in to čisto na izi način - malo večerje, malo čveka, kakšna družinska igra, malo muzike in to je to.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in oddani komentar.
Marika